Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη μέρα στο Λουτράκι - Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης

Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη μέρα στο Λουτράκι - Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης
Το έργο της κατάσβεσης συνεχίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τις φλόγες για δεύτερη ημέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Λουτράκι, καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 14/9 είναι ακόμα σε εξέλιξη και οι συνεχείς αναζωπυρώσεις εμποδίζουν την οριοθέτησή της.
Ωστόσο, η πυρκαγιά , σύμφωνα με την Πυροσβεστική,  παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και εκφράζεται από τους επικεφαλής των δυνάμεων αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να την οριοθετήσουν και να τεθεί  υπό έλεγχο στη διάρκεια της νύχτας και κυρίως αύριο, καθώς αναμένεται να υποχωρήσουν οι άνεμοι που πνέουν και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.
Η πυρκαγιά καίει πευκοδάσος και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Στο μεταξύ, η Τροχαία, για λόγους ασφαλείας και για την διευκόλυνση των μέσων πυρόσβεσης , έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην:
1. Περιφερειακή Οδός Λουτρακίου, από τον 'Αγιο Φανούριο έως τον 'Αγιο Γεώργιο.
2. Οδό του Γηροκομείου, από το ύψος της διασταύρωσης της Περιφερειακής Οδού Λουτρακίου έως τον Προφήτη Ηλία.
3. Οδό που οδηγεί στον Όσιο Πατάπιο, από το ύψος του Προφήτη Ηλία έως τη διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού Λουτρακίου Περαχώρας.
Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί της Κυριακής 15/9 ενισχύθηκαν  οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στο Λουτράκι του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας, όπου συνολικά επιχειρούν 169 πυροσβέστες, 24 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 αεροσκάφη και  6 εκιλόπτερα, ενώ συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου του Ελληνικού Στρατού, Εθελοντές, υδροφόρες της περιφέρειας και του ΟΤΑ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης