Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Θεόνη: Το μοναδικό ελληνικό νερό με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας!

tags :
Θεόνη: Το μοναδικό ελληνικό νερό με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας!
Θεόνη: Το μοναδικό ελληνικό νερό με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας!
Το 2016 ψηφίστηκε ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό παγκοσμίως. Φέτος, γιορτάζει μια στιγμή-ορόσημο και επιβεβαιώνει τον τίτλο του ως το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο!
Γεύση με ανώτερη ποιότητα και… 20 βραβεία! Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό γιορτάζει τη συμπλήρωση 20 Διεθνών Βραβείων Ποιότητας, μετά την κατάκτηση της Χρυσής Διάκρισης στη διοργάνωση Monde Selection 2019. Κάθε χρόνο, από το 2015 έως σήμερα, το ΘΕΟΝΗ αποσπά το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας από τoν συγκεκριμένο θεσμό, με την πρόσθετη ανώτερη διάκριση του “INTERNATIONAL HIGH QUALITY TROPHY” που έλαβε το 2017 για τα σπάνια ποιοτικά χαρακτηριστικά του.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΗΒ Γκρουπ, Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που από το 2013 προσφέρουμε ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν. Η ανοδική πορεία του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό οφείλεται στα στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό και ωφέλιμο για τον οργανισμό, όπως μεταξύ άλλων η ισορροπημένη του σκληρότητα και το αλκαλικό pH8, τα οποία το έχουν αναδείξει ως το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης