Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Capital Link: Επιτυχημένο το 12ο ετήσιο συνέδριο Shipping & Marine Services Forum

tags :
Capital Link: Επιτυχημένο το 12ο ετήσιο συνέδριο Shipping & Marine Services Forum
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στο Λονδίνο
Το “12ο Ετήσιο Capital Link Shipping & Marine Services Forum”, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία προσελκύοντας 600+ συμμετέχοντες στις 10 Σεπτεμβρίου, 2019 στο 116 Pall Mall, στο Λονδίνο, σε συνεργασία με την Fearnley Securities και το London Stock Exchange.
To Συνέδριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδας Ναυτιλίας του Λονδίνου για το 2019» – “London International Shipping Week 2019”.
Η Υπουργός ναυτιλίας της Αγγλίας, κα. Nusrat Ghani MP, Parliamentary Under-Secretary of State - UK Department for Transport, τίμησε το Συνέδριο με την παρουσία της καθώς και με ομιλία της.
Αυτό το Συνέδριο το οποίο διοργανώνεται σε ετήσια βάση, είναι ευρέως γνωστό για τη μεγάλη του συμμετοχή από πλοιοκτήτες, επενδυτές και χρηματοδότες, που συναντώνται για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα θέματα κρίσιμου ενδιαφέροντος που αφορούν τη ναυτιλία. Το Συνέδριο του Λονδίνου έδωσε επίσης τη δυνατότητα για one-to-one συναντήσεις μεταξύ ανώτατων στελεχών των εταιρειών και επενδυτών.
Στο Συνέδριο συζητήθηκαν οι πρόσφατες τάσεις και οι εξελίξεις, που αφορούν τις ναυτιλιακές και θαλάσσιες υπηρεσίες, τις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις κεφαλαιαγορές. Στόχος του Συνεδρίου ήταν, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν μεγαλύτερη επίγνωση της τρέχουσας κατάστασης σε αυτές τις αγορές, και των επακόλουθων επιπτώσεων στις επενδύσεις τους, καθώς επίσης να σχηματίσουν μια ξεκάθαρη άποψη σχετικά με τις μελλοντικές προκλήσεις και προοπτικές.
Ένα υψηλής αξίας κοινό αποτελούμενο από στελέχη της ναυτιλίας, χρηματοδότες και επενδυτές.
Τα Συνέδρια που διοργανώνει η Capital Link στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, την Αθήνα, τη Λεμεσό, τη Σαγκάη, τη Σιγκαπούρη και το Τόκυο και από φέτος και στο Χονγκ Κονγκ, χαρακτηρίζονται στο σύνολό τους από: 1) ένα συνδυασμό πλούσιου πληροφοριακού περιεχομένου, 2) κορυφαίους ομιλητές και διακεκριμένους ειδικούς της ναυτιλίας, οι οποίοι συζητούν και ανταλλάσουν απόψεις που αφορούν τις πρόσφατες τάσεις και εξελίξεις στη ναυτιλία καθώς και στις χρηματοοικονομικές αγορές, και 3) μοναδικές ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες προβολής, δικτύωσης και one to one meetings μεταξύ εταιρειών και επενδυτών. Το Φετινό Συνέδριο θα είναι ανοιχτό στην αγορά των αγοραπωλησιών και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης