Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Εναποθέτουμε στη Δικαιοσύνη τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis

tags :
Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Εναποθέτουμε στη Δικαιοσύνη τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis
Ο κ. Χριστοδουλάκης υποστήριξε πως «η προδιάθεση της σκευωρίας στοιχειοθετείται από τις δηλώσεις του Δ. Παπαγγελόπουλου, όταν είπε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού Κράτους, έχοντας ρίξει "μια ματιά στη δικογραφία"
«Tο περιεχόμενο της δικογραφίας, που έφτασε στη Βουλή, θα οδηγήσει στα πρόσωπα, που απαιτείται να διερευνηθούν είτε από τη Βουλή είτε από τη Δικαιοσύνη.
Για αυτό ακριβώς, περιμένουμε να τη δούμε και να καθορίσουμε με βάση αυτή τη στάση μας».
Αυτό δήλωσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στην ΕΡΤ για τη θέση του ΚΙΝΑΛ όσον αφορά την υπόθεση Novartis.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Χριστοδουλάκης, «η προδιάθεση της σκευωρίας στοιχειοθετείται από τις δηλώσεις του ίδιου του Δ. Παπαγγελόπουλου, όταν ως υφυπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού Κράτους, έχοντας ρίξει "μια ματιά στη δικογραφία".
Ως μη όφειλε, βεβαίως».
Επίσης ο κ. Χριστοδουλάκης σχολίασε τη θέση, που διατύπωσε ο Κ. Μητσοτάκης ότι «δεν στέλνουμε πρώην Πρωθυπουργούς στο εδώλιο του κατηγορουμένου, τους στέλνει ο ψηφοφόρος σπίτι τους», λέγοντας οτι αποτελεί «αλλαγή ιστορικής τοποθέτησης της ΝΔ.
Πριν 30 χρόνια δεν είχαν την ίδια στάση, πόσο μάλλον την ίδια ευαισθησία!
Προφανώς όλους τους πολιτικούς τους κρίνει η κάλπη.
Ωστόσο αν ο κάποιος πολιτικός εμπλέκεται σε παράνομη πράξη, εμείς δεν θα περιμένουμε να κριθεί μονάχα στις εκλογές από την κάλπη.
Χωρίς αυτό να εμπεριέχει βέβαια οποιαδήποτε μομφή για τον κ. Τσίπρα.
Το Κίνημα Αλλαγής σέβεται απόλυτα τη διάκριση των εξουσιών και εναποθέτει στη Δικαιοσύνη τη διερεύνηση της υπόθεσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης