Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγγελής: Ποιός ήταν ο ρόλος του «Ρασπούτιν» στην υπόθεση Novartis

tags :
Αγγελής: Ποιός ήταν ο ρόλος του «Ρασπούτιν» στην υπόθεση Novartis
Αγγελής: Αυτός είναι ο ρόλος του «Ρασπούτιν» στην υπόθεση Novartis
Tον τρόπο που λειτουργούσε ο λεγόμενος «Ρασπούτιν» στην υπόθεση της Novartis περιγράφει στην κατάθεση του ο αντιεισαγγελέας, Ιωάννης Αγγελής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση, η οποία περιλαμβάνεται στην δικογραφία και έφτασε στην Βουλή, ο αντιεισαγγελέας φέρεται να δηλώσε ότι η Ελένη Τουλουπάκη «ήθελε μια fast track δίωξη χωρίς την τήρηση δικονομικών κανόνων» στην υπόθεση της Novartis. 
«Όταν πήγαμε στη Βιέννη για τη δικαστική συνδρομή εκεί απλώς τους ανακοίνωσε ότι θα ασκούσε ποινική δίωξη κατά των Α. Λοβέρδου, Μ. Σαλμά  και Α. Γεωργιάδη», είπε ο Ιωάννης Αγγελής, σύμφωνα με πληροφορίες.
«Η κ. Δημητρίου μου είπε ότι ο “Ρασπουτιν” επικοινωνούσε με την Ε. Τουλουπάκη μέσω ενός τρίτου προσώπου, έναν εισαγγελέα πρωτοδικών (δεν τον κατονομάζει).
Στη δε Εισαγγελία Πρωτοδικών ο “Ρασπουτιν” είχε τη δική του ομάδα. Κάθε εντολή που της έδινα (σ.σ στην Ε. Τουλουπάκη) ως εποπτεύων  για να εκτελεστεί θα έπρεπε να τελεί υπό την έγκριση αυτής της αόρατης δύναμης που τον έλεγαν "Ρασπούτιν"», φέρεται να είπε στην δικαιοσύνη ο αντιεισαγγελέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξήγησε ότι η κυρία Δημητρίου «με διαβεβαίωσε ότι ο “Ρασπούτιν”  είναι μέλος της κυβέρνησης».
Σε ερώτηση του εισαγγελέα για το ποιος είναι ο πανίσχυρος “Ρασπουτιν” ο Ιωάννης Αγγελής φέρεται να απάντησε: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο “Ρασπουτιν”.
Είναι μέλος της κυβέρνησης, που έχει τη δυνατότητα να διορίζει παιδιά και νύφες ατόμων που βρίσκονται στις ανώτερες βαθμίδες της Δικαιοσύνης και ενδεχομένως δε και ατόμων της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης