Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει υπό τον Τσίπρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο Novartis και σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής

tags :
Συνεδριάζει υπό τον Τσίπρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο Novartis και σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής
Σε πλήρη εγρήγορση τα στελέχη του κόμματος μετά το άνοιγμα της δικογραφίας για τη Novartis
Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 19/9 υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο του «ανοίγματος» της δικογραφίας της Novartis που βάζει στο στόχαστρο τον πρώην υπουργό Δ. Παπαγγελόπουλο και ενόψει της σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την ερχόμενη Κυριακή.
Τα δύο αυτά θέματα, Novartis και Κεντρική Επιτροπή θα κυριαρχήσουν στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά την υπόθεση της Novartis, στο ΣΥΡΙΖΑ στέκονται στην απόφαση του Κ. Μητσοτάκη να μην βάλει στο κάδρο τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας αφενός πως η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία βάση σε όσα  καταμαρτυρούσε επί δυόμιση χρόνια ο κ.Μητσοτάκης σε βάρος του κ.Τσίπρα αφετέρου ότι με την επιλογή του αυτή ο κ.Μητσοτάκης προσπαθεί να διαχειριστεί εσωτερικά θέματα στη ΝΔ.
Σχετικά με τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, το ενδιαφέρον εστιάζει στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να οργανωθεί καλύτερα και συντεταγμένα η επόμενη ημέρα και η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως μέσω της εγγραφής νέων μελών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης