Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην αντεπίθεση ο Παπαγγελόπουλος για την υπόθεση Novartis - Καταγγέλλει παρανοϊκά μυθεύματα και απόπειρα πολιτικής δίωξης

Στην αντεπίθεση ο Παπαγγελόπουλος για την υπόθεση Novartis -  Καταγγέλλει παρανοϊκά μυθεύματα και απόπειρα πολιτικής δίωξης
«Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί» δηλώνει ο κ. Παπαγγελόπουλος
Για «πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης» κάνει λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχολιάζοντας τη δικογραφία για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis, όπου φέρεται να εμπλέκεται και ο ίδιος.
Σε γραπτή του δήλωση μία ημέρα αφού άνοιξε ο φάκελος για τη Novartis, o κ. Παπαγελόπουλος υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα, κάτι που μετατρέπει «την αθλιότητα σε γελοιότητα».
«Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του» τόνίζει

Η δήλωση Παπαγγελόπουλου

Πιο αναλυτικά ο κ. Παπαγγελόπολος αναφέρει στη δήλωση του: 
«Μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω:
Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης.
Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα.
Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του.
Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.
Όμως τα ψέματα τελείωσαν.
Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό.
Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη.
Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος».

Η κατάθεση που ανατρέπει τους ισχυρισμούς Παπαγγελόπουλου...


Νωρίτερα σήμερα ωστόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, προσήλθε και κατέθεσε και πάλι για την υπόθεση της Novartis στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη, κατονομάζοντας τον κ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως το πολιτικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το προσωνύμιο «Ρασπούτιν».
Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε ζητήσει συνάντηση με τον Ευάγγελο Ζαχαρή, προκειμένου να τον ενημερώσει για το περιεχόμενο των 7 μηνυτήριων αναφορών που έχει καταθέσει κατά των προστατευομένων μαρτύρων κ.λπ. για την υπόθεση της Novartis, οι οποίες βρίσκονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Μετά την προσκόμιση των σχετικών αντιγράφων των 7 μηνύσεων, όπως και άλλων εγγράφων στον Ευάγγελο Ζαχαρή, ο τελευταίος ζήτησε να καταθέσει και πάλι ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος εξέθεσε το ρόλο που φέρεται να διαδραμάτισε ο κ. Παπαγγελόπουλος στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.
Πιθανολογείται ότι η νέα μηνυτήρια αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου που κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα διαβιβαστεί στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης