Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας για Novartis: Φαίνεται να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τον κ. Παπαγγελόπουλο

Πέτσας για Novartis: Φαίνεται να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τον κ. Παπαγγελόπουλο
«Να αφήσουμε τη Βουλή να κάνει τη δουλειά της και η κυβέρνηση να κάνει τη δική της» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να αφήσουμε τη Βουλή να κάνει τη δουλειά της και η κυβέρνηση να κάνει τη δική της.
Στη Βουλή ανοίχθηκε, χθες, ο φάκελος και έλαβαν γνώση τα πολιτικά κόμματα. Φαίνεται να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τον κ. Παπαγγελόπουλο και γι' αυτό η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα προτείνει τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης», δήλωσε για την υπόθεση Novartis ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Real Fm.
Ο κ. Πέτσας είπε, επίσης, ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η πρόταση για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής και την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια.
«Δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία που να διαμορφώνουν την ίδια εικόνα που έχουμε για τον κ. Παπαγγελόπουλο και για τον κ. Τσίπρα.
Και γι' αυτό επιλέγουμε να προχωρήσουμε εκεί που υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, δηλαδή, στον κ. Παπαγγελόπουλο», πρόσθεσε.
Επιπλέον, τόνισε ότι δεν θα προτρέξει να πει τι θα κάνει η Βουλή κατά τη συζήτηση. Ανέφερε ότι υπάρχουν τα εξής τρία ενδεχόμενα: Να δει το θέμα και να αποφασίσει να το επιστρέψει αμέσως στη Δικαιοσύνη, να διεξαχθεί έρευνα και μετά να αποφασίσει η Βουλή εάν είναι αρμοδιότητα δική της ή αν πρέπει να γυρίσει στη Δικαιοσύνη, και το τρίο, να αποφασίσει, μετά την εξέταση των στοιχείων, ότι είναι δικό της θέμα και να προχωρήσει μέχρι τέλους.
«Θυμίζω ότι η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης έχει όλες τις αρμοδιότητες του Εισαγγελέα.
Μπορεί να κάνει οτιδήποτε κρίνει για να διαμορφώσει άποψη», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης