Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Quest Συμμετοχών: Στις 15/10 η Γενική Συνέλευση για επιστροφή κεφαλαίου 0,14 ευρώ/μετοχή

tags :
Quest Συμμετοχών: Στις 15/10 η Γενική Συνέλευση για επιστροφή κεφαλαίου 0,14 ευρώ/μετοχή
Quest: Στις 15/10 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,14 ευρώ/μετοχή
Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Quest στις 15 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00 μ.μ., στην έδρα της Εταιρείας, οδός Αργυρουπόλεως 2Α, 5ος όροφος, Καλλιθέα Αττικής.
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας συνεπεία κεφαλαιοποίησης τμήματος του υπερβάλλοντος του υποχρεωτικού τακτικού αποθεματικού με αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών από δέκα λεπτά του ευρώ (€0,10) σε δέκα οκτώ λεπτά του ευρώ (€0,18) ανά μετοχή – Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού που αφορά στο Μετοχικό Κεφάλαιο – Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την υλοποίηση της αποφάσεως.
2. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών κατά δέκα τέσσερα λεπτά του ευρώ (€0,14) ανά μετοχή και επιστροφή του ποσού της μείωσης του Μετοχικού Κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών – Τροποποίηση του άρθρου 5, παρ. 1, του Καταστατικού που αφορά στο Μετοχικό Κεφάλαιο - Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την υλοποίηση της αποφάσεως.
3. Διάφορα – Ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης