Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Κινέζοι επιστήμονες ανέπτυξαν το πρώτο ηχητικό όπλο για έλεγχο πλήθους

tags :
Κινέζοι επιστήμονες ανέπτυξαν το πρώτο ηχητικό όπλο για έλεγχο πλήθους
Κινέζοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι έχουν εφεύρει το πρώτο ηχητικό όπλο του κόσμου για τον έλεγχο των ανθρώπων
Κινέζοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι έχουν εφεύρει το πρώτο ηχητικό όπλο του κόσμου για τον έλεγχο των ανθρώπων, με την χρησαιμοποιησή του να προκαλεί σωματική δυσφορία.
Το όργανο που μοιάζει με τουφέκι, αναπτύχθηκε από κοινού με στρατιωτικούς και αξιωματούχους της Αστυνομίας έχει σχεδιαστεί για να διασκορπίζει τα πλήθη χρησιμοποιώντας συγκεντρωμένα κύματα χαμηλού ήχου χαμηλών συχνοτήτων, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Τεχνικού Ινστιτούτου Φυσικής και Χημείας.
Σύμφωνα με την κρατική εφημερίδα South China Morning Post, η «βιολογική επίδραση» της συσκευής προκαλεί εξαιρετική δυσφορία, με δονήσεις στα αυτιά, τα μάτια, στο στομάχι, στο συκώτι και στον εγκέφαλο, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Μελέτες που χρονολογούνται στη δεκαετία του 1940 έδειξαν ότι η ηχητική ενέργεια χαμηλής συχνότητας μπορεί να προκαλέσει ζάλη, πονοκεφάλους, έμετο, σπασμούς του εντέρου, ακούσια αφόδευση, βλάβη οργάνων και καρδιακή προσβολή.
Όλα αυτά εξαρτώνται από τη συχνότητα και την έκθεση.
Η κινεζική κυβέρνηση ξεκίνησε το πρόγραμμα sonic weapon back το 2017 και το συμπέρασμά της είναι πιθανό να σχετίζεται με τους μήνες αντι-κυβερνητικών διαμαρτυριών στο Χονγκ Κονγκ, ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζονται τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη και τη βία για να ελέγξει τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται.
Τυπικά, τα ηχητικά όπλα είναι απίστευτα μεγάλα και πρέπει να τοποθετηθούν σε οχήματα.
Μέχρι που οι Κινέζοι ανέπτυξαν αυτή τη νέα συσκευή.
 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης