Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιμένει στις εκτιμήσεις του ο μεγαλοεπενδυτής Tim Draper: To Bitcoin θα φθάσει τα 250.000 δολάρια το 2022

Επιμένει στις εκτιμήσεις του ο μεγαλοεπενδυτής Tim Draper: To Bitcoin θα φθάσει τα 250.000 δολάρια το 2022
To bitcoin είναι «μαγική τεχνολογία που μας επιτρέπει να έχουμε ένα αξιόπιστο, παγκόσμιο νόμισμα που δεν συνδέεται με καμία πολιτική δύναμη», τόνισε ο μεγαλοεπενδυτής
Στις αισιόδοξες εκτιμήσεις ότι το Bitcoin μπορεί το 2022 να «εκτοξευθεί» στα 250.000 δολάρια ανά μονάδα, επιμένει ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Tim Draper.  
«250.000 δολάρια σημαίνει ότι το bitcoin θα έχει στη συνέχεια περίπου το 5% το μερίδιο αγοράς του νομίσματος κόσμο και νομίζω ότι ίσως υποτιμούν τη δύναμη του ψηφιακού νομίσματος», δήλωσε ο Draper στο BlockTV.
Η πρόβλεψή του έγκειται στην υπόθεση ότι η υιοθέτηση του ψηφιακού νομίσματος θα εξαπλωθεί ραγδαία σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς το παραστατικό χρήμα (fiat money) θα εκπνεύσει στις αρχές της δεκαετίας του 2020.
Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής επιμένει στις προβλέψεις του για το bitcoin από το 2018.
Ο Draper ανέφερε ότι το διάγραμμα υιοθέτησης των ψηφιακών κερμάτων στην Αργεντινή αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι σε χώρες όπου τα νομίσματα έχουν καταρρεύσει στρέφονται σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με μεγάλη ταχύτητα.
Είναι πολύ πιθανό ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεκινήσει τη μετάβαση αυτή στα ψηφιακά νομίσματα σε μία νέα περίοδο κρίσης, εκτίμησε ο Draper.
Τα ψηφιακά νομίσματα έχουν εξαπλωθεί ραγδαία σε χώρες, όπως η Αργεντινή, η Βενεζουέλα και η Τουρκία που πλήττονται από νομισματικές κρίσεις, σημείωσε ο ιδρυτής της Draper Associates.
To bitcoin είναι «μαγική τεχνολογία που μας επιτρέπει να έχουμε ένα αξιόπιστο, παγκόσμιο νόμισμα που δεν συνδέεται με καμία πολιτική δύναμη», συνέχισε ο Draper.
Το γνωστότερο ψηφιακό νόμισμα, κινείται επί του παρόντος λίγο πάνω από τις 10.000 δολάρια.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/2019-09-18_13-18-40.png?itok=cdtdROF2
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης