Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican: Πρωτοποριακό TEDx για τις πωλήσεις

tags :
Interamerican: Πρωτοποριακό TEDx για τις πωλήσεις
Interamerican: Πρωτοποριακό TEDx για τις πωλήσεις 
Σε νέες ιδέες ανάπτυξης της συμβουλευτικής πώλησης θεμελιώνει το μέλλον του εταιρικού δικτύου της στις πωλήσεις η INTERAMERICAN, η οποία έχει σχεδιάσει και ξεκίνησε πρόσφατα, το θεσμό ενός διαλόγου και επίδρασης, τύπου TEDx,  που προβάλλει πρότυπα διαμεσολάβησης μέσω προσωπικών ιστοριών επιτυχημένης εξέλιξης και σταδιοδρομίας.
Τα «Sales Talks», που ξεκίνησε η εταιρεία, στοχεύουν στην αξιοποίηση του αποθέματος της γνώσης που έχει αναπτυχθεί και έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα μεταξύ επιλέκτων συνεργατών, διαφορετικών γενεών. Ο θεσμός θα δώσει μία σειρά συζητήσεων και διάδοσης ιδεών κατά την οποία ασφαλιστικοί σύμβουλοι θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τις γνώσεις, τις φιλοδοξίες και το όραμά τους, αποτελώντας πρόσωπα έμπνευσης. Προς αυτή την κατεύθυνση, η  INTERAMERICAN αξιοποιεί, αφ’ ενός,  το μεγάλο «βάθος» του δικτύου της  που χαρακτηρίζεται από τη μακρά παράδοση -το κατ’ αποκλειστικότητα εταιρικό δίκτυο agency με ιστορία 50 ετών έχει αναδείξει εξαιρετικούς μέντορες των πωλήσεων- και αφ’ ετέρου, από τη νεωτεριστική αντίληψη και τη σύγχρονη ασφαλιστική κουλτούρα της νέας γενιάς των συνεργατών της εταιρείας.
H πρώτη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN, ήταν αφιερωμένη στους νέους ασφαλιστικούς συμβούλους που έχουν ενταχθεί στην εταιρεία κατά την τελευταία διετία. Συμμετείχαν 60 νέοι συνεργάτες, που πήραν ουσιαστική τροφοδοσία από τέσσερεις ομιλητές με ενδιαφέρουσα επαγγελματική διαδρομή στις πωλήσεις. Οι εστιάσεις ανέδειξαν την επιμονή στον στόχο, την αξία της καθοδήγησης και της διαφοροποίησης/μοναδικότητας, την αυτο-βελτίωση, το προσωπικό «στίγμα» και την αγάπη για το ασφαλιστικό επάγγελμα, τη σημασία της συνεχούς κατάρτισης, την αυτο-οργάνωση, τη λειτουργία της συναισθηματικής νοημοσύνης και ακόμη, την καθοριστική βαρύτητα της ιδιωτικής ασφάλισης για την ποιότητα ζωής, στη βάση της αποστολής της INTERAMERICAN «να κάνει τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα».
Αυτοπαρουσιάστηκαν και ανέπτυξαν την επαγγελματική προσωπικότητά τους οι επιτυχημένοι συνεργάτες:
Μαρία Παπαγιαννάκη (γραφείο πωλήσεων Κ. Μαθιούδη), μόλις 2 ετών ασφαλιστική σύμβουλος, που πέρασε αποφασιστικά από τη θεατρική σκηνή στον ασφαλιστικό στίβο.
Γιάννης Χατζάκης (διοικητικό γραφείο Αργυρούπολης), με οικονομικές σπουδές, σταδιοδρομία υψηλών επιδόσεων επί 22 έτη και ιδιαίτερη εμπειρία αδιάλειπτης παρουσίας στα ετήσια συνέδρια του παγκόσμιου οργανισμού ασφαλιστικών συμβούλων«Million Dollar Round Table» (MDRT), πρόεδρος και του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Συνεργατών της INTERAMERICAN.
Λευτέρης Γαλαθιανάκης (γραφείο πωλήσεων Γ. Ταμβάκου), με  4 χρόνια ανοδικής ασφαλιστικής δραστηριότητας, όπου πέρασε αφήνοντας τη φυσική επιστήμη που σπούδασε.
Λουκάς Τουρνατζής (γραφείο πωλήσεων Β. Βασιλόπουλου), μετά από σπουδές ναυπηγικής, έκτισε ασφαλιστική εμπειρία 28 ετών και επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα - και αυτός, τακτικά παρών στα συνέδρια του MDRT.
Στην εκδήλωση μίλησαν για τη δημιουργική δυναμική της αλληλεπίδρασης μεταξύ συνεργατών και την υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία στους διαμεσολαβητές και οι Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Μάρκος Φραγκουλόπουλος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής πωλήσεων & marketing και Μανώλης Κούτης, διευθυντής πωλήσεων δικτύου agency, που συντόνισε την εκδήλωση.
Τα «Sales Talks» αποτελούν ένα σπόνδυλο στη σύνθετη μέριμνα της INTERAMERICAN για τη δημιουργία ενός νέου, πρότυπου περιβάλλοντος για τους νέους συνεργάτες, που ξεκινά από την προετοιμασία για την πιστοποίησή τους και προχωρεί με εκπαιδευτικά εργαστήρια πρώτου και δεύτερου επιπέδου για ανάπτυξη δεξιοτήτων με σύγχρονες και καινοτόμους εκπαιδευτικές μεθόδους. Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει χρηματοδοτικά στο επίπεδο της ανταμοιβής την πρώτη διετία κάθε νέου συνεργάτη, δημιουργώντας έτσι μια αρχική, σταθερή βάση για την επαγγελματική ένταξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης