Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump κατά Pelosi: Αμφιβάλλω αν θα προχωρήσει σε ψηφοφορία για την συμφωνία με το Μεξικό και τον Καναδά

Trump κατά Pelosi: Αμφιβάλλω αν θα προχωρήσει σε ψηφοφορία για την συμφωνία με το Μεξικό και τον Καναδά
Τις επιφυλάξεις του απέναντι στην συνέπεια της Nancy Pelosi εξέφρασε ο Trump
Ο Donald Trump εξέφρασε τον σκεπτικισμό του σχετικά με το αν η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi θα διεξαγάγει την ψηφοφορία για την νέα εμπορική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ, Καναδάς και Μεξικού (USMCA), μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του από τους Δημοκρατικούς.
Ενώ ο αντιπρόσωπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ για το εμπόριο, Robert Lighthizer, δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι το USMCA θα ψηφιστεί και θα περάσει, ο Trump του απάντησε μπροστά στους δημοσιογράφους ότι γνωρίζει καλύτερα αυτούς τους ανθρώπους, αναφερόμενος στους Δημοκρατικούς.
"Δεν νομίζω ότι η Nancy Pelosi θα έχει χρόνο", δήλωσε ο Trump. "Σπαταλάει το χρόνο της σε ένα, ξέρετε να χρησιμοποιήσουμε μια λέξη που χρησιμοποίησαν πολύ: μια« κατασκευασμένη κρίση".
Ο Trump αμφιβάλλει ότι η Pelosi ασχολείται με οτιδήποτε άλλο πέρα από την έρευνα εναντίον του.
Η Pelosi ανακοίνωσε ότι η Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων είχαν ξεκινήσει επίσημη έρευνα εναντίον του Αμερικανού προέδρου, κατηγορώντας τον ότι είχε ζητήσει βοήθεια από την Ουκρανία εναντίον του βασικού του αντιπάλου, Δημοκρατικού και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Obama, Joe Biden, ενώπιον των επερχόμενων προεδρικών εκλογών το 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης