Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελινόιλ: Την επανεκλογή της Επιτροπής Ελέγχου αποφάσισε η ΕΓΣ

tags :
Ελινόιλ: Την επανεκλογή της Επιτροπής Ελέγχου αποφάσισε η ΕΓΣ
Ελινόιλ: Την επανεκλογή της Επιτροπής Ελέγχου αποφάσισε η ΕΓΣ
Πραγματοποιήθηκε την 26.09.2019 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. στην έδρα της εταιρίας στην Κηφισιά, στην οποία παρέστησαν νόμιμα 2 μέτοχοι εκπροσωπούντες 15.473.120 μετοχές, ήτοι ποσοστό 64,94% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.
Η Συνέλευση συζήτησε και έλαβε απόφαση επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:
Επανεκλογή της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 44 του
ν.4449/2017
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε παμψηφεί την επανεκλογή της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρίας η οποία θα είναι τετραμελής και θα αποτελείται από ένα (1) μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τρία (3) μη μέλη αυτού, και με την ακόλουθη σύνθεση:
1. Ευάγγελος Λαμπρόπουλος του Γεωργίου, μη μέλος του Δ.Σ., ως Πρόεδρος
2. Βασίλειος Πατσιούρας του Αχιλλέα , μη μέλος του Δ.Σ., ως μέλος
3. Νικόλαος Διαμαντόπουλος του Ηλία, μη μέλος του Δ.Σ., ως μέλος
4. Χαράλαμπος Κυνηγός του Πολυχρόνη, μη εκτελεστικός Πρόεδρος του Δ.Σ. της
εταιρίας, ως μέλος.
καθώς και τον κ. Ιωάννη Κουρούκλη του Χριστόδουλου, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. , ως αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.
Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου ορίζεται να είναι πενταετής, παρατεινόμενη μέχρι την ημερομηνία της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μετά την λήξη της πενταετίας, ήτοι το αργότερο μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2024.
Όλα τα μέλη (τακτικά και αναπληρωματικό) της Επιτροπής Ελέγχου διαθέτουν επαρκή γνώση στον τομέα που δραστηριοποιείται η εταιρία, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 44 του ν.4449/2017.
Επιπλέον από τα μέλη της Επιτροπής τουλάχιστον ένα, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 44 του ν. 4449/2017 και συγκεκριμένα ο κ. Βασίλειος Πατσιούρας διαθέτει αποδεδειγμένα επαρκή γνώση στη λογιστική και ελεγκτική, έχοντας διατελέσει ορκωτός ελεγκτής λογιστής ως μέλος του Σώματος Ορκωτών Λογιστών από 12/1985 έως 11/1992, με Α.Μ. ΣΟΛ 461, και είναι κάτοχος πιστοποίησης στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης