Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MLS: Κέρδη 0,82 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο του 2019

tags :
MLS: Κέρδη 0,82 εκατ. ευρώ  στο α' εξάμηνο του 2019
Ο κύκλος εργασιών της MLS Innovation Inc το πρώτο εξάμηνο του 2019 ανήλθε σε 10,65 εκατ. ευρώ
Ο κύκλος εργασιών της MLS Innovation Inc το πρώτο εξάμηνο του 2019 ανήλθε σε 10,65 εκατ. ευρώ (έναντι 10,54 εκατ. ευρώ πέρυσι) με τα κέρδη προ φόρων να ανέρχονται σε 1,12 εκατ. ευρώ (έναντι 1,32 εκατ. ευρώ το  πρώτο εξάμηνο του 2018).
Τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 0,82 εκατ. ευρώ (έναντι 1,48 εκατ. ευρώ πέρυσι) ενώ τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 3,43 εκατ. ευρώ (έναντι 3,24 εκατ. ευρώ πέρυσι).
Οι εκλογές επηρέασαν αρνητικά την Ελληνική αγορά τόσο των Tablets όσο και των Smartphones.
Οι απώλειες υπερκαλύφθηκαν από τις πωλήσεις σε Κύπρο και Βαλκάνια.
Παρότι στην Αμερική και στην Κίνα η διείσδυση των Smart Speakers/Displays έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, η Ευρώπη (με εξαίρεση την Αγγλία) βρίσκεται στο ξεκίνημα.
Η MLS είναι έτοιμη να αξιοποιήσει την ανάπτυξη της αγοράς των Smart Speakers/Displays.
Τέλος, η νέα Πλατφόρμα Αναγνώρισης Φωνής και Τεχνητής Νοημοσύνης MAIC , θα αξιοποιηθεί και με άλλους τρόπους: Συμμετοχή σε μεγάλου ύψους ερευνητικά έργα, προσαρμογή της Πλατφόρμας σε όλα τα Android Smartphones και Tablets της εταιρίας, αλλά και δυνατότητα χρήσης της Πλατφόρμας από όλους τους κατόχους Android συσκευών τόσο στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Σερβία, στη Βουλγαρία όσο και σε χώρες που θα ακολουθήσουν.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης