Επιχειρήσεις

Τι απαντά η Creta Farms για τις αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο

tags :
Τι απαντά η Creta Farms για τις αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο
Επιθετική ανακοίνωση από την εταιρεία
Ανακοίνωση - απάντηση για όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπήρξε αλλαγή στη διοίκησή της εξέδωσε η Creta Farms.
Σε αυτήν αναφέρει ότι: «Επί των δημοσιεύματων που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο με θέμα το «νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας», η Εταιρεία διασαφηνίζει ότι το ισχύον και νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας είναι αυτό που βρίσκεται δημοσία αναρτημένο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της υπηρεσίας ΓΕ.ΜΗ. και οιοσδήποτε μπορεί να το επιβεβαιώσει ανά πάσα στιγμή.
Τέλος, η Εταιρεία επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη περί του αντιθέτου πληροφορία δημοσιοποιείται, συνιστά σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης του κοινού».
Σημειώνεται ότι η απάντηση της εταιρείας αφορά δημοσίευμα (και του bankingnews.gr) σύμφωνα με το οποίο: «Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης (ο οποίος αρχικά είχε εκδιωχθεί από την εταιρεία) αναλάβει τελικά πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Creta Farms.
Η εταιρεία προχώρησε στη συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου, που έχει καταχωρηθεί και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.
Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο συγκροτούν οι κ.κ. Γιώργος Υφαντής, Αλέξης Δημητρακόπουλος, Χρήστος Παπανδρεόπουλος και Χαρίλαος Γεωργίου.
Σημειώνεται ότι ο κ. Δομαζάκης ενημέρωσε για τις αλλαγές στη διοίκηση, τις τράπεζες, το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης