Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Τέλος το πάρτι - Προετοιμαστείτε για «βουτιά» 800 μονάδων για τον δείκτη S&P 500

tags :
Phoenix Capital: Τέλος το πάρτι - Προετοιμαστείτε για «βουτιά» 800 μονάδων για τον δείκτη S&P 500
Phoenix Capital: Προετοιμαστείτε για «βουτιά» 800 μονάδων για τον δείκτη S&P 500
Ο δείκτης S&P 500 έχει διασπάσει καθοδικά τόσο το «bearish τρίγωνο» (μπλε γραμμές) όσο και την κρίσιμη στήριξη των 2.935 μονάδων(κόκκινη γραμμή), στις 18:43 ώρα Ελλάδος ο  δείκτης S&P 500 διαμορφωνόταν στις 2.887,59 μονάδες.



Αυτό είναι πολύ άσχημο για την αγορά όπως αναφέρει σε report της η εταιρία παροχής επενδυτικών συμβουλών Phoenix Capital.
Όπως υπενθυμίζει η Phoenix Capital όλο τον Αύγουστο και τις περισσότερες από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2019, προειδοποιούσε ότι οι μετοχές θα συνέχιζαν την ανοδική τους πορεία μόνο μέχρι τη συνάντηση της Fed τον Σεπτέμβριο (17-18 Σεπτεμβρίου). Αυτές οι μέρες φαίνεται ότι σημάδεψαν την πρόσφατη κορυφή των αγορών.



Τι συμβαίνει λοιπόν;
Η πορεία των μετοχών στις οποίες στηρίχθηκε το ράλι υποδηλώνει ότι έρχεται μεγάλη πτώση.
Η πορεία των μετοχών των Netflix, της; Wayfair και της Tesla, υποδηλώνουν ότι ο δείκτης S&P 500  θα μπορούσε να υποχωρήσει στις 2.600 μονάδες ή και  χαμηλότερα.



Δυστυχώς, αυτό δεν είναι το χειρότερο.
Οι πραγματικοί οικονομικοί δείκτες δείχνουν ότι η Wall Street θα μπορούσε να υποχωρήσει ακόμη περισσότερο.
Η πορεία του δείκτη Fed Ex, υποδηλώνει ότι ο δείκτης S&P 500 θα μπορούσε να υποχωρήσει στις 2.400 μονάδες, ενώ η τιμή του χαλκού και των αμερικανικών κρατικών ομολόγων υποδηλώνουν ότι . Και ο χαλκός και τα κρατικά ομόλογα δείχνουν ότι ο δείκτης S&P 500 θα μπορούσαν να καταρρεύσει στο επίπεδο των  2.000 μονάδων ή και χαμηλότερα.
 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης