Επιχειρήσεις

Δυνατή προσθήκη στο δυναμικό του ΟΠΑΠ - Ο Γ. Ρόκκας αναλαμβάνει executive Director Marketing Επικοινωνίας

tags :
Δυνατή προσθήκη στο δυναμικό του ΟΠΑΠ - Ο Γ. Ρόκκας αναλαμβάνει executive Director Marketing Επικοινωνίας
Το νέο μέλος της ομάδας του ΟΠΑΠ θα εργαστεί με απώτερο στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της δυναμικής του brand ΟΠΑΠ και των προϊόντων της εταιρείας
Νέος αέρας στην ομάδα επικοινωνίας του ΟΠΑΠ με τη μετακίνηση του Γιάννη Ρόκκα, ενός από τα πλέον έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.
Προερχόμενος από την Τράπεζα Πειραιώς, όπου κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ο Γιάννης Ρόκκας αναλαμβάνει Επικεφαλής Marketing Επικοινωνίας στον ΟΠΑΠ, έχοντας τη συνολική ευθύνη για τις ομάδες Brand/Above the Line, Media Buying, Sponsorships και Below the Line.
Με άνω των 20 ετών προϋπηρεσία του σε υψηλόβαθμες θέσεις στο διαφημιστικό και τον τραπεζικό κλάδο, το νέο μέλος της ομάδας του ΟΠΑΠ θα εργαστεί με απώτερο στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της δυναμικής του brand ΟΠΑΠ και των προϊόντων της εταιρείας.
Επίσης, ο Κωστής Πάικος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή του Digital Center of Excellence, στην Ομάδα Τεχνολογίας & Digital του ΟΠΑΠ.
Ο Κωστής Πάικος προέρχεται από την Eurobank, στην οποία εργάστηκε τα τελευταία 17 χρόνια και κατείχε μέχρι πρόσφατα τη θέση του Διευθυντή Digital Services & User Engagement. Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, θα συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη και παροχή ψηφιακών υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης, τόσο εντός της εταιρείας, όσο και προς τους πελάτες του ΟΠΑΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης