Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Trastor: Στις 29/10 η ΓΣ για ΑΜΚ έως 72,6 εκατ. και έκδοση ΜΟΔ έως 41,08 εκατ. ευρώ

tags :
Trastor: Στις 29/10 η ΓΣ για ΑΜΚ έως 72,6 εκατ. και έκδοση ΜΟΔ έως 41,08 εκατ. ευρώ
Trastor: Στις 29/10 η ΓΣ για ΑΜΚ έως 72,6 εκατ. ευρώ
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Trastor ΑΕΕΑΠ, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Οκτωβρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. στο Μαρούσι, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο, για τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
1.Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παρ. 1 εδ. β του ν. 4548/2018, να αποφασίζει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για άντληση κεφαλαίων έως €72.621.587,70. 2.Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ποσού έως €41.084.115,00.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 4ηΝοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., στο Μαρούσι, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο.
Και οι δύο κύριοι μέτοχοι της Εταιρείας, WertRedS.a.r.l. καιΤράπεζα Πειραιώς που κατέχουν αντίστοιχα 56,6% και 39,4% του μετοχικού κεφαλαίου, ενημέρωσαν εγγράφως το Διοικητικό Συμβούλιο της Trastor ότι δεσμεύονται να υπερψηφίσουν τα αντίστοιχα θέματα ημερήσιας διάταξης της ΕΓΣ.
Η WertRedS.a.r.l. κατέχεται από την VärdePartners.
Ο κ. Francisco Milone, Partner και Head of European Real Estate στην Värde Partners, στην οποία ανήκει η WertRedS.a.r.l.,προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η Trastor έχει εδραιώσει μια σημαντική παρουσία  στην Ελληνική αγορά με ισχυρές βάσεις και εμπειρία στην υλοποίηση και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.
Αυτά τα πρόσθετα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της στρατηγικής ανάπτυξης της Εταιρείας, στοχεύοντας σε υψηλής ποιότητας εμπορικά ακίνητα με μεγάλες αποδόσεις».
Ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής τηςΤράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate Α.Ε. προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η εμπιστοσύνη μας στην Trastor και την διοίκησή της επιβεβαιώνεται περαιτέρω μέσω αυτής της άντλησηςκεφαλαίων, η οποία θα επιτρέψει στην Εταιρεία να υλοποιήσει την αναπτυξιακή της στρατηγική.
Ο εγχώριων τομέας ακινήτων παρουσιάζει μοναδικές προοπτικές για την Εταιρεία να διευρύνει το ρόλο της στην ελληνική αγορά».
Ο κ.Τ άσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας δήλωσε τα εξής:«Σήμερα επιβεβαιώνεται ότι η Εταιρεία μας είναι αποφασισμένη να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην αγορά ακινήτων της χώρας.
Η σκοπούμενη άντληση κεφαλαίων μας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική αγορά με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που και οι δύο κύριοι μέτοχοι υποστηρίζουν και ενισχύουν τη δυναμική ανάπτυξηςτης Εταιρείας».

www.bannkingnews.gr





Image


Image

www.bannkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης