Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αύριο (10/10) το Small Cap Conference του ΧΑ με παρουσία ποιοτικών μικρών εταιρειών

tags :
Αύριο (10/10) το Small Cap Conference του ΧΑ με παρουσία ποιοτικών μικρών εταιρειών
Η παρουσίαση αποκτά ιδιαίτερη σημασία για κάποιες εισηγμένες ειδικά μετά και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων εξαμήνου αλλά και την πρόσφατη διόρθωση του ΧΑ
Αύριο (10/10) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο συνέδριο εταιρειών της μικρής κεφαλαιοποίησης του ΧΑ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχουσες εισηγμένες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με χρηματιστηριακούς αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές.
Από τις μικρές εισηγμένες του ΧΑ έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Trastor, Revoil, Profile, Πετρόπουλος, Παπουτσάνης, MLS, Μύλοι Λούλη, Intercontinental International, Foodlink, Epsilon NET, Entersoft, Δρομέας, CNL Capital και Alpha Trust.
Η παρουσίαση αποκτά ιδιαίτερη σημασία για κάποιες εισηγμένες ειδικά μετά και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων εξαμήνου αλλά και την πρόσφατη διόρθωση του ΧΑ.
Η ανάλυση των προοπτικών για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης αλλά και της επόμενης θα είναι σημαντική από την πλευρά των εισηγμένων, ενώ στελέχη της αγοράς περιμένουν να δουν πόσο θα έχουν βελτιωθεί οι παρουσιάσεις κάποιων εταιρειών, καθώς τονίζουν πως στο αντίστοιχο περσινό συνέδριο, κάποιες εισηγμένες είχαν δείξει προχειρότητα στην παρουσίασή τους.
Ενδιαφέρον θα υπάρχει και για συγκεκριμένες εταιρείες, όπως για παράδειγμα για την MLS, λόγω της χθεσινής (8/10) μεγάλης πτώσης της μετοχής, η οποία οδήγησε την εταιρεία στη δημοσίευση ανακοίνωσης-ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης