Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Οι ΗΠΑ δεν έπρεπε ποτέ να βρεθούν στη Μέση Ανατολή - Τελείωσαν για εμάς οι ατελείωτοι πόλεμοι

Trump: Οι ΗΠΑ δεν έπρεπε ποτέ να βρεθούν στη Μέση Ανατολή - Τελείωσαν για εμάς οι ατελείωτοι πόλεμοι
Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έπρεπε ποτέ να βρεθούν στη Μέση Ανατολή
Τη θέση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έπρεπε ποτέ να συμμετάσχουν σε ένοπλες συγκρούσεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, διατύπωσε σήμερα (9/10) ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Συγκεκριμένα, ο Donald Trump ανέφερε ότι «οι μάχες μεταξύ διαφόρων ομάδων συμβαίνουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια», προσθέτοντας παράλληλα ότι «οι ΗΠΑ δεν θα έπρεπε ποτέ να βρεθούν στη Μέση Ανατολή».
«Απομακρύναμε τους 50 στρατιώτες μας», επεσήμανε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τόνισε εν συνεχεία ότι «η Τουρκία πρέπει να αναλάβει τους αιχμάλτωτους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, που η Ευρώπη αρνήθηκε να επιστρέψει».
«Οι ηλίθιοι, ατελείωτοι πόλεμοι τελείωσαν για εμάς», καταλήγει ο Donald Trump στην ανάρτησή του.
Παράλληλα, ο Αμερικανός πρόεδρος προχώρησε και στην ανάρτηση άρθρου, το οποίο αναφέρει ότι η Τουρκία θα προχωρήσει τις προγραμματισμένες στρατιωτικές της επιχειρήσεις στη Βόρεια Συρία.
Image
«Οι ΗΠΑ έχουν σπαταλήσει 8 τρισ. δολάρια πολεμώντας και επιβλέποντας την Μέση Ανατολή. Χιλιάδες από τους σπουδαίους στρατιώτες μας σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά εκεί», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος και κατέληξε πως η εισβολή στην Μέση Ανατολή «ήταν η χειρότερη απόφαση που ελήφθη ποτέ στην ιστορία των ΗΠΑ».
Ο Donald Trump, μέσω twitter κατέληξε στη διαπίστωση ότι «δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής στην Μέση Ανατολή, απολύτως κανέναν», για να καταλήξει στο μόνιμο moto του «οι ΗΠΑ είναι δυνατότερες από ποτέ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης