Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σήμερα (10/10) η γενική συνέλευση της Lamda Dev. για αύξηση κεφαλαίου – Ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου

tags :
Σήμερα (10/10) η γενική συνέλευση της Lamda Dev. για αύξηση κεφαλαίου – Ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου
Η γενική συνέλευση θα μεταδοθεί μέσω διαδικτύου και είναι από τις ελάχιστες φορές όπου παρέχεται σε όποιον ενδιαφέρεται η δυνατότητα αυτή
Σήμερα (10/10) θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Lamda προκειμένου να αποφασιστεί η αύξηση κεφαλαίου ύψους 650 εκατ. ευρώ.
Στη γενική συνέλευση φαίνεται πως δίνεται πανηγυρικός χαρακτήρας λόγω και της κρισιμότητας του έργου του Ελληνικού όχι μόνο για την εταιρεία αλλά και συνολικά για την ελληνική οικονομία.
Η εκκίνηση του Ελληνικού σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας της χώρας και αναμένεται να συνεισφέρει στο ΑΕΠ, στην αγορά εργασίας και στην οικονομία συνολικά.
Πρόκειται για ένα τεράστιο εγχείρημα και πολλές εταιρείες που «εμπλέκονται» με τον τουρισμό έχουν καταλάβει την αξία του και στηρίζουν το έργο, όπως η Aegean Airlines.
Η γενική συνέλευση θα μεταδοθεί μέσω διαδικτύου και είναι από τις ελάχιστες φορές όπου παρέχεται σε όποιον ενδιαφέρεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει μία γενική συνέλευση ή κάποιο άλλο σημαντικό event μίας εταιρείας.
Ας μην ξεχνάμε πως μεγάλες εταιρείες του ΧΑ δεν επιτρέπουν είσοδο σε δημοσιογράφους ή σε όποιον δεν είναι μέτοχς στη γενική συνέλευση, ή εισηγμένες δε δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος την τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών και επενδυτών αναφορικά με τα αποτελέσματα.

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να την παρακολουθήσουν από το παρακάτω link: https://youtu.be/ZWjbCuKrmaQ
Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 12:30.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης