Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Hard Rock για ξενοδοχείο στη N. Ορλεάνη: Καμία συμμετοχή στη φάση της κατασκευής

tags :
Hard Rock για ξενοδοχείο στη N. Ορλεάνη: Καμία συμμετοχή στη φάση της κατασκευής
Μελλοντικός υπεύθυνος λειτουργίας του ξενοδοχείου (hotel operator), μετά από την ολοκλήρωση της ανέγερσης, η Hard Rock International, διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της
Τη λύπη της για τα θύματα από το εργατικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Hard Rock, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι «στη φάση της κατασκευής και μέχρι την αποπεράτωση, δεν έχει καμία συμμετοχή».
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη μας για τα θύματα από το εργατικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ.
Η εταιρεία Kailas Companies, ιδιοκτήτρια του ακινήτου, συνεβλήθη με την κατασκευαστική εταιρεία Citadel Builders LLC για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου στη Νέα Ορλεάνη, με μελλοντικό υπεύθυνο λειτουργίας του ξενοδοχείου (hotel operator), μετά από την ολοκλήρωση της ανέγερσης, τη Hard Rock International.
Επισημαίνεται ότι η Hard Rock, στη φάση της κατασκευής και μέχρι την αποπεράτωση, δεν έχει καμία συμμετοχή», αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η Hard Rock International.
«Η σκέψη μας είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι δύο άτομα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Σάββατο 12/10 έχασαν τη ζωή τους και πολλοί τραυματίστηκαν από την κατάρρευση του υπό κατασκευή  ξενοδοχείου της Hard Rock στη Νέα Ορλεάνη.
Υπενθυμίζεται ότι η Hard Rock έχει προχωρήσει στην κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς στον διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό για το ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα με καζίνο, ξενοδοχείο και πολιτιστισκό κέντρο στο Ελληνικό και έχει δεσμευτεί για τη τη δημιουργία ενός συγκροτήματος διεθνών προδιαγραφών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης