Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Το 11ο Risk Management & Compliance Forum έρχεται στις 22 Οκτωβρίου 2019

tags :
Το 11ο Risk Management & Compliance Forum έρχεται στις 22 Οκτωβρίου 2019
Το Forum θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία
Το Risk Management & Compliance Forum διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ, σε συνεργασία με το PRMIA (Professional Risk Managers Association) και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).
Το Forum θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, και αποτελεί την κορυφαία συνάντηση στο χώρο της Διαχείρισης Κινδύνων και της Συμμόρφωσης στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.
Έμπειρα στελέχη του τραπεζικού χώρου θα αναλύσουν σε τέσσερις θεματικές ενότητες τις προκλήσεις της αποτελεσματικής διαχείρισης προβληματικών απαιτήσεων, τα νέα πρότυπα λειτουργίας που υιοθετούν οι μονάδες διαχείρισης κινδύνων και πώς αυτά συμβάλλουν σε κρίσιμο βαθμό στις τραπεζικές λειτουργίες, ενώ κορυφαίες εταιρείες θα παρουσιάσουν νέες τεχνολογικές καινοτομίες στη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
Φέτος, για πρώτη φορά, οι επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών, σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα παραθέσουν τις απόψεις τους για τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα της Ελλάδας και θα επικεντρωθούν στις μελλοντικές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν.
Keynote Speaker του φετινού Συνεδρίου θα είναι ο κ. Γεώργιος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και Πρόεδρος Δ.Σ. της Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, με τη χορηγία των: Accenture, EY, KPMG Moody’s Analytics. Υποστηρικτές οι: ΟΤΕ και Τειρεσίας. Χορηγοί Επικοινωνίας: Direction Business Network και Manager. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: Advertising.gr, Bankingnews.gr, BusinessNews.gr, Capital.gr και Crisis Monitor.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης