Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Erdogan: Οι σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ να στηρίξουν την τουρκική επιχείρηση στη Συρία - Παραπληροφόρηση από τα διεθνή ΜΜΕ

Erdogan: Οι σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ να στηρίξουν την τουρκική επιχείρηση στη Συρία - Παραπληροφόρηση από τα διεθνή ΜΜΕ
Τα διεθνή ΜΜΕ έβαλε στο στόχαστρο του, ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan
Κατά των διεθνών ΜΜΕ στρέφει τα βέλη του ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, κάνοντας λόγο για «παραπληροφόρηση» και ζητώντας παράλληλα τη στήριξη της τουρκικής επιχείρησης στη Συρία από το ΝΑΤΟ.
«Οι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ να στηρίξουν την τουρκική επιχείρηση Πηγή Ειρήνης στη Συρία» δήλωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.
Όσον αφορά τα διεθνή ΜΜΕ, ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι «τα ξένα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν την ίδια τακτικής παραπληροφόρησης, όπως πάντα, σχετικά με την επιχείρηση Πηγή της Ειρήνης».
«Ο κόσμος βλέπει τι γίνεται στην περιοχή. Είπα στους Ευρωπαίους ηγέτες τι συμβαίνει και ότι δεν ξέρουν την πραγματικότητα, γιατί βομβαρδίζονται από πληροφορίες.
Είμαστε μέρος της συμμαχίας του ΝΑΤΟ. 
Απειλούμαστε και δεχόμαστε επιθέσεις από τρομοκράτες. 
Τα μέλη του ΝΑΤΟ θα στηρίξουν τον σύμμαχό τους ή τους τρομοκράτες;», είπε επίσης ο Erdogan.
Ο Erdogan φέρεται να είπε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό πρωθυπουργό, τον ενημέρωσε για την κατάσταση στη βόρεια Συρία με τον Βρετανό πρωθυπουργό να ρωτά τον Τούρκο πρόεδρο πως μπορεί να βοηθήσει.
Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε επίσης θετικό βήμα την κίνηση των ΗΠΑ να αποσύρουν περίπου 1.000 στρατιώτες από τη βόρεια Συρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης