Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

LG: Η νέα ultra-slim ξενοδοχειακή τηλεόραση ανεβάζει τον πήχη στην τεχνολογία αιχμής

tags :
LG: Η νέα ultra-slim ξενοδοχειακή τηλεόραση ανεβάζει τον πήχη στην τεχνολογία αιχμής
Η νέα σειρά IP TV UHD ξενοδοχειακών τηλεοράσεων από την LG συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού κλάδου και των επαγγελματικών τηλεοράσεων
Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions παρουσιάζουν τη νέα σειρά IP TV UHD ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG UT782 η οποία παρέχει στους ξενοδόχους ένα εύχρηστο εργαλείο που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες με το σχεδιασμό και τις λειτουργίες του.
Σε μια εποχή όπου τα ξενοδοχεία πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να παρέχουν παραπάνω από τα ηλεκτρονικά συστήματα που έχουν οι επισκέπτες στα σπίτια τους, οι νέες IP TV UHD ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG προσφέρουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Η σειρά LG UT782 προσφέρει αναβαθμίσεις στις γνωστές λειτουργίες των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων με εικόνες Ultra High Definition και κομψή, λεπτή σχεδίαση.

Κομψή εμφάνιση

Η τηλεόραση συνήθως τοποθετείται σε εμφανές σημείο στο δωμάτιο, επομένως είναι σημαντική για τη δημιουργία μιας πρώτης καλής εντύπωσης. Ο σχεδιασμός της σειράς LG UT782 δίνει την εντύπωση ότι η τηλεόραση είναι υψηλής τεχνολογίας και συνδυάζεται απόλυτα με οποιαδήποτε διακόσμηση. Η λεπτή οθόνη τονίζεται με ένα στενό μαύρο ή ασημί πλαίσιο, ενώ η κάθετη πλευρική υποδοχή κάνει την καλωδίωση διακριτική και την οθόνη να μοιάζει με έργο τέχνης που κρέμεται στον τοίχο. Η IP TV UHD οθόνη 43 ιντσών απεικονίζει εικόνες εντυπωσιακές στο εύρος και την ευκρίνεια.

Χαρακτηριστικά για τους επισκέπτες

Το επόμενο βήμα για μια πολυτελή εμπειρία επισκέπτη είναι οι εξατομικευμένες λειτουργίες. Η τηλεόραση LG UT782 έχει βελτιώσει και συνδυάζει και τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού κλάδου. Οι επισκέπτες καλωσορίζονται με ένα βίντεο ή με ένα καλωσόρισμα στην οθόνη που είναι προσαρμοσμένο από το ξενοδοχείο. Επιπλέον, η νέα σειρά έχει δυνατότητα φόρτωσης υψηλής ταχύτητας με αποτέλεσμα το περιεχόμενο να εμφανίζεται γρήγορα, ενώ το εξατομικευμένο μενού εμφανίζεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφού η τηλεόραση ανοίξει. Όταν ανοίξουν την τηλεόραση, οι επισκέπτες βλέπουν τις υπηρεσίες προσαρμοσμένες στη διαμονή τους και μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν στο νέο γρήγορο μενού της τηλεόρασης UT782. Πλέον, με τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να καλέσουν στη ρεσεψιόν και να ρωτήσουν πώς να χρησιμοποιήσουν την τηλεόραση. Η πλοήγηση μέσω φωνητικών εντολών είναι επίσης δυνατή, επιτρέποντας στους ξενοδόχους να προσφέρουν στους επισκέπτες την άνεση που είναι συνηθισμένοι να έχουν στην καθημερινή τους ζωή.

Εργαλεία φιλοξενίας

Οι ξενοδόχοι διευκολύνουν τη δουλειά τους με κάποια ξεχωριστά εργαλεία, όπως το EzManager που κάνει εύκολη την ενσωμάτωση συσκευών με τις λύσεις της Pro:Centric TV. Η πλατφόρμα Pro:Centric προσφέρει έξυπνες λύσεις, όπως φαίνεται από τη δημοτικότητά της σε όλο τον κλάδο. Η Pro:Centric SMART προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες μέσω υποδομών IP ή RF, ενώ το Pro:Centric Direct διευκολύνει τη διαχείριση περιεχομένου με χαρακτηριστικά όπως η απομακρυσμένη διαχείριση, οι δυνατότητες IoT και ο φωνητικός έλεγχος επεξεργασίας φυσικής γλώσσας. Ορισμένα πρόσθετα στοιχεία που αφορούν στο δίκτυο επίσης διευκολύνουν τη διαχείριση του συστήματος. Το Quick manager επιτρέπει τη διανομή μέσω δικτύου χωρίς πρόσθετο διακομιστή ή εξαγωγή USB, το SoftAP χρησιμοποιεί λογισμικό για τη δημιουργία αυτόνομων ασύρματων σημείων πρόσβασης και η λειτουργία Bridge επιτρέπει στους διαχειριστές να συνδυάζουν υπάρχοντα hotspots για να βελτιώσουν την κάλυψη τους χωρίς εμπόδια.

Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση με τη Λειτουργία Quick Menu 3.0

Ο επισκέπτης μπορεί πλέον να απολαύσει την εύκολη λύση του αρχικού μενού της LG. Η LG UT782 διαθέτει το νέο Quick Menu (έκδοση 3.0), πιο εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη από ποτέ. Το αρχικό μενού έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό με την προσθήκη του νέου εργαλείου δημιουργίας βίντεο προώθησης ξενοδοχείου (Hotel Promotional Video Creation Tool).
Η σειρά LG UT782 είναι η πιο λεπτή ξενοδοχειακή τηλεόραση IP TV UHD, χάρη εν μέρει στην κάθετη πλευρική υποδοχή. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που έχουν βοηθήσει τους ξενοδόχους και την ποιότητα εικόνας Ultra High Definition σε μία λύση, την οποία οι φιλοξενούμενοι θα βρουν κομψή και εντυπωσιακή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης