Τουρισμός & Αερομεταφορές

Και τρίτη απευθείας πτήση Αθήνα–Πεκίνο, ανακοίνωσε η Αir China

tags :
Και τρίτη απευθείας πτήση Αθήνα–Πεκίνο, ανακοίνωσε η Αir China
Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο Φάν Χεγιούν, Γενικός Διευθυντής της Air China, κατά την διάρκεια του εορτασμού των 2 χρόνων επιτυχημένης συνεργασίας της αεροπορικής εταιρείας με τον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας
Η επιτυχημένη συνεργασία της Αir China-Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, φέρνει ως αποτέλεσμα άλλη μία απευθείας πτήση Αθήνα–Πεκίνο.
Και τα δύο απευθείας εβδομαδιαία δρομολόγια γίνονται τώρα τρία.
Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο Φάν Χεγιούν, Γενικός Διευθυντής της Air China, κατά την διάρκεια του εορτασμού των 2 χρόνων επιτυχημένης συνεργασίας της αεροπορικής εταιρείας με τον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας.
Μάλιστα δεν έκρυψε την πρόθεση της Αir China, να αυξηθούν περαιτέρω τα δρομολόγια.
Ο Φάν Χεγιούν, ευχαρίστησε την ομάδα του Αερολιμένα.
Και την Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους, καθώς η γραμμή έχει εξελιχθεί προς το καλύτερο, χρόνο με το χρόνο.



3 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Πεκίνου
“Ο στόχος της Air China είναι να στηρίξει τον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα. Kαι να δώσει και στις δυο κουλτούρες την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα η μια την άλλη, τόνισε ο Φάν Χεγιούν.
Λόγω αυτής της θετικής εξέλιξης, με χαρά ανακοινώνουμε ότι θα έχουμε 3 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Πεκίνου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και ελπίζουμε να προσθέσουμε κι άλλες στο άμεσο μέλλον”.
Στα εξαιρετικά αποτελέσματα της συνεργασίας αναφέρθηκε εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ Ιωάννα Παπαδοπούλου.
“Με ιδιαίτερη χαρά γιορτάσαμε μαζί με την Air China, έναν πολύτιμο αεροπορικό συνεργάτη αλλά και φίλο του αεροδρομίου μας, τη συμπλήρωση 2 χρόνων της απευθείας σύνδεσης Αθήνα – Πεκίνο, υπογράμμισε η κ.Παπαδοπούλου.
Σε αυτό το διάστημα, τα αποτελέσματα υπήρξαν εξαιρετικά. Τόσο ως προς την ταχύτατη εξέλιξη της κινεζικής αγοράς μεταξύ των κορυφαίων της Αθήνας, όσο και ως προς τη σημαντική ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της πόλης μας.
Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην εταιρεία. Και είμαστε βέβαιοι ότι η εξαιρετική συνεργασία μας, όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης