Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Υπηρεσίες logistics αυτοκινήτων από τη GEFCO Ελλάδας

tags :
Υπηρεσίες logistics αυτοκινήτων από τη GEFCO Ελλάδας
Υπηρεσίες logistics αυτοκινήτων από τη GEFCO Ελλάδας
Από την ίδρυσή της το 2015, η GEFCO Ελλάδας εξειδικεύτηκε κυρίως στις διεθνείς οδικές μεταφορές και την εγχώρια διανομή φορτίων για πελάτες από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας: ενέργεια, αυτοκινητοβιομηχανία, δίκυκλα, τρόφιμα, υγεία, προϊόντα του τομέα της αισθητικής και πολλά άλλα.
Η θυγατρική του ομίλου GEFCO η GEFCO Ελλάδας, ως φυσικό επακόλουθο, ξεκινά την παροχή της υπηρεσίας προς τους Έλληνες πελάτες.
Έχοντας πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο ,στις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία του Ομίλου, η GEFCO Ελλάδας ήδη διοργανώνει με επιτυχία τις θαλάσσιες και οδικές μεταφορές των νέων οχημάτων και παρέχει υπηρεσίες εντός λιμένα.
Για παράδειγμα, στο πλαίσιο της σύμβασης με έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς αυτοκινήτων στην Ελλάδα, η GEFCO παρέχει υπηρεσίες οδικής και θαλάσσιας μεταφοράς των νέων οχημάτων στο λιμάνι του Πειραιά.
Η εναλλακτική λύση οδικής μεταφοράς των αυτοκινήτων απο ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Κεντρική Ευρώπη εως τις εγκαταστάσεις του πελάτη, έχει ήδη δοκιμαστεί και θα εφαρμοστεί όπου η βελτιστοποίηση του χρόνου παράδοσης κρίνεται απαραίτητη, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία.
Επιπλέον, προσθέτει, οργανώνονται προσαρμοσμένες υπηρεσίες οδικών μεταφορών για τα μεταχειρισμένα οχήματα που έρχονται στην Ελλάδα από τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ιταλία.
Με τη συμμετοχή τοπικών συνεργατών στην οργάνωση μεταφοράς των οχημάτων, οι προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας δεν περιορίζονται μόνο εντός των ελληνικών συνόρων καθώς εκτελούνται παραδόσεις αυτοκινήτων από εργοστάσια παραγωγής και αποθήκες στη Γαλλία, την Τσεχία και τη Σλοβακία, και επεκτείνονται στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη καθώς και στην περιοχή της Αδριατικής.

Νέα FVL Μanager της GEFCO Ελλάδας

Η GEFCO Ελλάδας, με στόχο να ενισχύσει τις υπηρεσίες της εφοδιαστικής αλυσίδας των καινούριων οχημάτων, ανακοινώνει ότι η Παναγιώτα Σαραντή , αναλαμβάνει την διεύθυνση του νεοσύστατου τμήματος Finished Vehicle Logistics.
Η κα Σαραντή εργάζεται στην GEFCO από τη δημιουργία της ελληνικής θυγατρικής.
Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του ESSEX της Αγγλίας ενώ διαθέτει δεκαπενταετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρίες στους κλάδους Τροφίμων, Αυτοκινητοβιομηχανίας και Logistics, με εξειδίκευση στους τομείς Εξυπηρέτησης Πελατών, Πωλήσεων και Operations.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης