Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξόρμηση της Τροχαίας Αττικής στην Πλατεία Λυκαβηττού - Δέκα συλλήψεις και βεβαίωση 82 παραβάσεων

Εξόρμηση της Τροχαίας Αττικής στην Πλατεία Λυκαβηττού - Δέκα συλλήψεις και βεβαίωση 82 παραβάσεων
Aφαίρεσαν 36 Άδειες Ικανότητας Οδήγησης, 35 Άδειες Κυκλοφορίας οχημάτων και 28 ζεύγη πινακίδων, ακινητοποίησαν 10 οχήματα
Σε 10 συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και βεβαίωση 82 παραβάσεων  στην πλατεία Λυκαβηττού,  προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
Ειδικότερα, ακόμη μια εξόρμηση της Τροχαίας Αττικής στην Πλατεία Λυκαβηττού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18/10 για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων στην Πλατεία Λυκαβηττού.
Στην εξόρμηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, οι όποιοι βεβαίωσαν 82 παραβάσεις και συγκεκριμένα: 4 για επίδειξη ικανοτήτων , 20 για κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 29 για φιμέ ανεμοθώρακες, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 3 για στέρηση ΚΤΕΟ, 2 για δυσδιάκριτη πινακίδα, 2 πειθαρχικές παραβάσεις σε Δ.Χ.Ε αυτοκίνητα (ταξί) και 15 λοιπές παραβάσεις.
Ακόμη, συνέλαβαν 10 οδηγούς για στέρηση Άδειας Ικανότητας Οδήγησης, αφαίρεσαν 36 Άδειες Ικανότητας Οδήγησης, 35 Άδειες Κυκλοφορίας οχημάτων και 28 ζεύγη πινακίδων, και ακινητοποίησαν 10 οχήματα, από τα οποία 9 μεταφέρθηκαν με γερανό προς φύλαξη.
Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης