Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Optima Bank: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της τράπεζας του Ομίλου Motor Oil

tags :
Optima Bank: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της τράπεζας του Ομίλου Motor Oil
Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας, στο Ψυχικό (Ολυμπιονικών 330 και Βενιζέλου), άνοιξε τις πόρτες του, μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες
Η Optima bank ξεκίνησε τη λειτουργία του πρώτου καταστήματός της, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για ολόκληρο τον τραπεζικό κλάδο.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με το κύρος και την αξιοπιστία της “ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ”, του ισχυρού Ομίλου με ηγετική θέση στην ελληνική οικονομία και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Optima bank υλοποιεί ήδη ένα πλάνο μετασχηματισμού της τέως Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος σε μια σύγχρονη εμπορική τράπεζα.
Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας, στο Ψυχικό (Ολυμπιονικών 330 και Βενιζέλου), άνοιξε τις πόρτες του, μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που μεταμορφώνουν την καθημερινή επαφή με την τράπεζα. Στα καταστήματα της Optima bank τα ταμεία, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, θα αποτελούν παρελθόν, αφού ακόμη και οι εγχρήματες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται σε γκισέ, αλλά σε γραφεία συνεργασίας.
Μεταξύ άλλων, οι συναντήσεις των πελατών με τους συμβούλους των καταστημάτων θα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την άνεση και την ιδιωτικότητα των πελατών.      
Διαθέτοντας μια εξαιρετική ομάδα στελεχών, με βαθιά γνώση και εμπειρία στον κλάδο, αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, η Optima bank στοχεύει να κάνει κάτι ξεχωριστό για τα Ελληνικά δεδομένα: να μετατρέψει κάθε τραπεζική συναλλαγή σε μια πρωτόγνωρη, ευχάριστη εμπειρία για όλους.
Το όνομα της Optima bank αντανακλά τις αξίες της νέας τράπεζας και ταυτόχρονα λειτουργεί ως διαρκής υπενθύμιση της δέσμευσής της να προσφέρει το καλύτερο δυνατό (Optimum), με πίστη και αισιοδοξία (Optimistic) σχετικά με τις προοπτικές που ανοίγονται για την ίδια, τους πελάτες της, αλλά και τη χώρα.
«Η Optima bank δημιουργήθηκε σε μια περίοδο που η Ελλάδα, η οικονομία και η κοινωνία έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα, ένα νέο ξεκίνημα στο οποίο οι τράπεζες έχουν κομβικό ρόλο. Για να γίνει αυτό χρειάζεται οι τράπεζες να προσαρμοστούν στις σημερινές ανάγκες και όχι το αντίστροφο.
Στην Optima bank είδαμε τα πάντα από την αρχή. Μέσα από μια διαφορετική φιλοσοφία επιδιώκουμε να προσφέρουμε με ανθρώπινο πρόσωπο την καλύτερη τραπεζική εμπειρία στη χώρα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optima bank, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης.
Ο κ. Γιώργος Τανισκίδης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Optima bank σχολίασε με αφορμή τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος της τράπεζας: «Σε αυτή τη νέα εποχή για τη χώρα δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς την ουσιαστική συμβολή των τραπεζών.
Μέσα σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο και με γνώμονα να συμβάλουμε στην απελευθέρωση της πραγματικής δυναμικής της χώρας, δημιουργήσαμε την Optima bank, μια σύγχρονη τράπεζα που βάζει μπροστά, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας, τις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας».
Σημειώνεται πως η Optima bank υλοποιεί ένα στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη τόσο του δικτύου καταστημάτων της, όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.
 

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης