Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή (3/11)

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή (3/11)
Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά και στα νότια
Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το πρωί της Κυριακής (3/11/2019) στο Ιόνιο και στην Ήπειρο, οι οποίες έως το απόγευμα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά και στα ορεινά της Μακεδονίας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά και στα νότια.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς, στη υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 10 έως 21, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 13 έως 21 (στη Ρόδο τοπικά έως 23) και στην Κρήτη από 11 έως 24.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν νότιοι 4 έως 6 και στο Βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων, όπου δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που προς το βράδυ θα πυκνώσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ.
Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που σταδιακά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά του νομού.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 και από το απόγευμα έως 4 μποφόρ.Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης