Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιαννιτσά: 30 κάτοικοι εμπόδισαν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο - Επέμβαση της αστυνομίας

Γιαννιτσά: 30 κάτοικοι εμπόδισαν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο - Επέμβαση της αστυνομίας
Οι μόλις 30 κάτοικοι προσπάθησαν έκλεισαν τους δρόμους εμποδίζοντας τη διέλευση των πούλμαν που μετέφεραν 150 πρόσφυγες 
Με παρέμβαση της αστυνομίας κατάφεραν να φτάσουν στα Γιαννιτσά σήμερα (3/11) τα ξημερώματα τα πούλμαν που μετέφεραν μετανάστες σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας περίπου 30 κάτοικοι των Γιαννιτσών προσπάθησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση προσφύγων στη περιοχή κλείνοντας το δρόμο και εμποδίζοντας τη διέλευση των πούλμαν που μετέφεραν 100-150 πρόσφυγες και μετανάστες.
Μετά από παρέμβαση της αστυνομίας που δημιούργησε παρακαμπτήριο δρόμο τα πούλμαν έφτασαν τελικά στο ξενοδοχείο.
Οι κάτοικοι που διαμαρτύρονταν, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στην Ελευσίνα με δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού συνολικά 795 πρόσφυγες, που ήταν στη Λέσβο.
Οι άνθρωποι αυτοί, σύμφωνα με το πλάνο, θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία σε 30 σημεία της Ελλάδας. Άλλοι 58 αιτούντες άσυλο θα ταξιδέψουν σήμερα, με πλοίο της γραμμής προς τον Πειραιά.
Την ίδια ώρα όμως, το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι αντιδράσεις, τόσο στα νησιά, που ασφυκτιούν από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όσο και στην ενδοχώρα, όπου μεταφέρονται κάποιοι από αυτούς στο πλαίσιο του σχεδίου αποσυμφόρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης