Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ελλάδα την Κυριακή 10/11 ο Xi Jinping – Τετ α τετ με Παυλόπουλο και Μητσοτάκη στις 11/11

Στην Ελλάδα την Κυριακή 10/11 ο Xi Jinping – Τετ α τετ με Παυλόπουλο και Μητσοτάκη στις 11/11
Στην Ελλάδα φτάνει το απόγευμα της Κυριακής 10/11  ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας,  Xi Jinping, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλου.
 Ο Xi Jinping θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2019 και σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στις 09:50 το πρωί,  θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Στη συνέχεια, στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.
Στις 11:10 ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.
Στις 16:30 ο Xi Jinping , συνοδευόμενος από τον κ. Μητσοτάκη, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας COSCO στο Νέο Ικόνιο Περάματος (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά / Piraeus Container Terminal).
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, ολοκληρώνεται στις 19:00 με το επίσημο δείπνο, που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλος, προς τιμήν του Κινέζου ομολόγου του στο Προεδρικό Μέγαρο.
Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 10:30 ο Xi Jinping, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης