Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αντίδραση από MLS μετά το χθεσινό -30% - Συχνές δημοπρασίες και υψηλός όγκος συναλλαγών

tags :
Αντίδραση από MLS μετά το χθεσινό -30% - Συχνές δημοπρασίες και υψηλός όγκος συναλλαγών
Ένα έργο στην Κύπρο αλλά και η ανακοίνωση της εταιρείας ότι δεν υπάρχουν άλλες αποχωρήσεις, έχουν βοηθήσει στη βελτίωση της εικόνας της μετοχής στο ταμπλό του ΧΑ
Απορρόφηση της προσφοράς σε επίπεδα πάνω από τα 0,75 ευρώ που ήταν το χαμηλό ημέρας και υψηλή μεταβλητότητα με αποτέλεσμα τη συχνή ενεργοποίηση του αυτόματου μηχανισμού ελέγχου μεταβλητότητας παρατηρείται σήμερα (12/11) στη μετοχή της MLS.
Το χθεσινό -30% και το ανεκτέλεστο άνω των 110 χιλ. τεμαχίων που υπήρχε στο κλείσιμο φαίνεται πως απορροφήθηκε στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης.
Η μετοχή αφού κινήθηκε γρήγορα στα 0,75 ευρώ (-22,36%) άρχισε να ανακάμπτει και μέχρι τα 0,90 ευρώ είχε απορροφήσει αρκετοί από την προσφορά.
Το trading είναι αυξημένο αφού αρκετοί επενδυτές «πόνταραν» στην ανάκαμψη μετά από τα πολυετή χαμηλά.
Ένα έργο στην Κύπρο αλλά και η ανακοίνωση της εταιρείας ότι δεν υπάρχουν άλλες αποχωρήσεις, έχουν βοηθήσει στη βελτίωση της εικόνας της μετοχής στο ταμπλό του ΧΑ.
Η αποτίμηση έχει γίνει πιο ελκυστική (στα χαμηλά ημέρας ήταν κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ) ενώ μετά την απορρόφηση των πιέσεων και την ανοδική αντίδραση τώρα βρίσκεται στα 13 εκατ. ευρώ.
Η μετοχή κάνει πράξη στα 1,05 ευρώ με άνοδο 8,7% και όγκο 221 χιλ. τεμάχια.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης