Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ξένα κερδοσκοπικά funds πίσω από την άνοδο του Ελλάκτωρα και όχι ο Μπόμπολας

tags :
Ξένα κερδοσκοπικά funds πίσω από την άνοδο του Ελλάκτωρα και όχι ο Μπόμπολας
Κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν χθες και αποδίδουν τον όγκο σε πωλήσεις από τον Μπόμπολα δε φαίνεται να ευσταθούν
Συνεχίζει την ανοδική της αντίδραση η μετοχή της Ελλάκτωρ και στη σημερινή συνεδρίαση. Η μετοχή ενισχύεται περίπου 2% και κάνει πράξη στα 1,79 ευρώ.
Η προσπάθεια να ξεπεράσει τα 1,80 ευρώ συνάντησε αρκετούς πωλητές με αποτέλεσμα να κινείται λίγο χαμηλότερα από το συγκεκριμένο σημείο.
Ο όγκος των συναλλαγών παραμένει αυξημένος (200 χιλ. τεμάχια), αλλά οι πωλητές έχουν μικρότερη ένταση σήμερα ή οι αγοραστές κινούνται πιο «προσεκτικά».
Χθες ο όγκος ξεπέρασε τα 2,5 εκατ. τεμάχια αναζωπυρώνοντας και πάλι τα ερωτήματα για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τις μεγάλες πωλήσεις το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση της μετοχές αποδίδεται σε ξένα funds τα οποία εκμεταλλεύονται τη μεγάλη διακύμανση αποσκοπώντας φυσικά στη δημιουργία κερδών.
Κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν χθες και αποδίδουν τον όγκο σε πωλήσεις από τον κ.Μπόμπολα δε φαίνεται να ευσταθούν.
Η πορεία της μετοχής πάντως δημιουργεί εύλογα ερωτήματα γύρω από τη στάση των επενδυτών, καθώς όταν ανακοίνωσε αποτελέσματα και μεγάλες ζημιές η μετοχή ξεπέρασε τα 2 ευρώ και στη συνέχεια παρά τις θετικές ανακοινώσεις η μετοχή πιέζεται.
Το επίπεδο γύρω από τα 1,65 ευρώ κράτησε πάντως για δεύτερη φορά την πτώση της μετοχής και η αντίδραση ήταν και αυτή τη φορά δυναμική με αποτέλεσμα να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης