Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αιφνιδιστικά στο νοσκομείο ο Trump - Για τσεκ απ κάνει λόγο ο Λευκός Οίκος

ΗΠΑ: Αιφνιδιστικά στο νοσκομείο ο Trump - Για τσεκ απ κάνει λόγο ο Λευκός Οίκος
Oλοι οι ιατρικοί έλεγχοι του Trump είχαν προαναγγελθεί και καταγραφεί στο προεδρικό πρόγραμμα σε αντίθεση με αυτόν
Σε ιατρικό έλεγχο υποβλήθηκε αιφνιδιαστικά χθες (16/11) το απόγευμα ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump με τον λευκό Οίκο να υποβαθμίζει τη σοβαρότητα του θέματος λέγοντας ότι είναι στο πλαίσιο του ετήσιου τσεκ απ του.
Ωστόσο, σύμφωνα με αμερικανικά media, ο Αμερικανός πρόεδρος πέρασε περισσότερες από δύο ώρες στο Ιατρικό Κέντρο «Walter Reed» όπου εξετάστηκε από 12μελή ιατρική ομάδα, με επικεφαλής τον ιατρό Sin Conley.
Η προεδρία των ΗΠΑ, σε ανακοίνωσή της, διευκρίνισε ότι οι ιατρικοί έλεγχοι εντάσσονται στο ετήσιο «τσεκ απ», καθώς ο τελευταίος ιατρικός και σωματικός έλεγχος του προέδρου ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου υποστήριξε, παράλληλα, ότι ο 73χρονος πρόεδρος αναμένεται να έχει ένα «πολυάσχολο 2020» και θέλησε να εκμεταλλευτεί ένα «ελεύθερο Σαββατοκύριακο», προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ρουτίνας.
Απέφυγε, ωστόσο, να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τα αποτελέσματα των ελέγχων.
Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν όλοι οι ιατρικοί έλεγχοι του Donald Trump είχαν προαναγγελθεί και είχαν καταγραφεί επισήμως στο προεδρικό πρόγραμμα. Κάτι, το οποίο, όμως, δεν συνέβη αυτή τη φορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης