Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κατερίνη: Επιχείρηση ανάσυρσης της 45χρονης μητέρας και της 17χρονης κόρης από χαράδρα

Κατερίνη: Επιχείρηση ανάσυρσης της 45χρονης μητέρας και της 17χρονης κόρης   από χαράδρα
Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση ανάσυρσης δύο γυναικών από χαράδρα στη Δ.Ε. Πέτρας στην Κατερίνη.
Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής,  στην επιχείρηση συμμετέχουν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα από την Π.Υ. Κατερίνης, την Π.Υ. Λιτοχώρου και την 2η ΕΜΑΚ καθώς και η ΕΛ.ΑΣ.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα η αστυνομία έκανε γνωστό ότι εντοπίστηκαν οι σοροί της 45χρονης μητέρας και της 17χρονης κόρη της που αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα και για την περίπτωση τους είχε σημάνει συναγερμός “ Ambert Alert”, σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης - Ελασσόνας.
Οι δυο νεκρές εντοπίστηκαν στις 11:40 το πρωί της Κυριακής 17/11 από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones “ χτένιζαν” την περιοχή και από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, όμως ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.
Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη.
Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο/11 από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, οπότε και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης