Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Greenhouse Xίος: Πέντε ημέρες γεμάτες επιχειρηματικότητα από 22-26 Νοεμβρίου

tags :
Greenhouse Xίος: Πέντε ημέρες γεμάτες επιχειρηματικότητα από 22-26 Νοεμβρίου
Workshops, ενημερωτικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις που συνδυάζουν την τεχνογνωσία του Alba Graduate Business School με το τοπικό επιχειρηματικό στοιχείο
Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece και η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) επισκέπτονται τη Χίο με το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας GreenHouse.
Μεταξύ 22 έως 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δράσεις για την υποστήριξη, την ανάδειξη και την προώθηση της επιχειρηματικότητας στην πόλη.
Το GreenHouse Χίος περιλαμβάνει το διήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο GreenHouse Workshop για επιχειρηματίες, ενημερωτική εκδήλωση για τη χρήση ψηφιακών μέσων στην επιχειρηματικότητα, παρουσίαση για το οικογενειακό επιχειρείν, δράσεις για μαθητές και άλλα.
Στόχος του GreenHouse είναι να συνδυάσει την τεχνογνωσία του Alba Graduate Business School με τη δυναμική της χιώτικης επιχειρηματικότητας.
Σκοπός του είναι να δώσει μια συνολική υποστήριξη στην επιχειρηματική δράση της πόλης, ανεξάρτητα από ηλικία, αντικείμενο και στάδιο ανάπτυξης.
Όλες οι δράσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του GreenHouse Χίος είναι δωρεάν και ανοικτές στο κοινό.
Το διήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο GreenHouse Workshop για επιχειρηματίες πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης.
Έχει συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων και η επιλογή γίνεται μετά από δήλωση συμμετοχής για την παρακολούθησή του.
Το GreenHouse Χίος υλοποιείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χίου.
Η προσπάθεια αυτή είναι μέρος του VentureGarden, μιας προσπάθειας για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσα από την εκπαίδευση που ξεκίνησε το 2014.
Συνδημιουργήθηκε από την Ελληνική Πρωτοβουλία, το Alba Graduate Business School, The American College of Greece στην Αθήνα και το American College of Thessaloniki (ACT) στη Θεσσαλονίκη.
Το GreenHouse έχει πραγματοποιηθεί από το Alba σε επτά άλλες πόλεις στην Νότια Ελλάδα και μαζί με το VentureGarden στην Αθήνα έχουν υποστηρίξει περισσότερους από 450 επιχειρηματίες.
Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του GreenHouse Χίος εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Σοφία Φουκαράκη (sfoukaraki@alba.acg.edu, 210-8964531), υπεύθυνη του προγράμματος στο Alba Graduate Business School.

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης