Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άνοιγμα στο κέντρο μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Άνοιγμα στο κέντρο μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιγμα στο κέντρο μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου θα συγκληθεί για πρώτη φορά η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ που θα αναλάβει το ρόλο να οδηγήσει το κόμμα στο Συνέδριο, που εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά το Πάσχα.
Στην Πολιτική Γραμματεία αποφασίστηκε πως σε αυτό το νέο όργανο θα αξιοποιηθούν εκτός από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και στελέχη του κόμματος που τώρα δεν κατέχουν κάποια θέση ευθύνης, πρώην βουλευτές και υπουργοί αξιοποιώντας την εμπειρία τους.
Στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης θα συμμετέχουν μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας που έχουν ήδη προταθεί, αλλά και άλλες προσωπικότητες εκτός ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ονόματα θα ανακοινωθούν πιθανότατα την Τετάρτη και δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου.
Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος παραμένει σε ισχύ και μετά τις γιορτές θα συνεδριάσει προκειμένου να εγκρίνει τον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου.
Το διεθνές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί στα τέλη Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα αρχίσουν να διαμορφώνονται τα τελικά συνεδριακά κείμενα.
Ενεργό και συγκεκριμένο ρόλο στην αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει και η Ρένα Δούρου σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Ο  ρόλος της θα είναι διατομεακός και θα αφορά την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον και την ενέργεια τομείς με τους οποίους είχε ασχοληθεί ενεργά και ως περιφερειάρχης και από τις συμμετοχές της στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης