Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την σύσταση της GAMA Hellas

tags :
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την σύσταση της GAMA Hellas
Πρόκειται για το πρώτο παράρτημα της GAMA International στην Ευρώπη
Ολοκληρώθηκε η ίδρυση της GAMA Hellas, παραρτήματος της GAMA International, με την υπογραφή σχετικού συμβολαίου μεταξύ του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ) με την GAMA International, ενώ συνυπογράφει και ο πρόεδρος της GAMA Hellas, Κλέαρχος Πεφάνιος.
Οι διαβουλεύσεις έγιναν τον περασμένο Μάρτιο στο περιθώριο του LAMP 2014 στο Νάσβιλ των ΗΠΑ.
Ο Κ. Πεφάνιος, ήταν αυτός που με την μακρόχρονη εμπειρία του, αναγνώρισε τις προοπτικές μιας σύνδεσης της GAMA International με την ελληνική ασφαλιστική αγορά, όραμα που μοιράστηκε και ο πρόεδρος της ΠΣΣΑΣ, Δημήτρης Γαβαλάκης και σε συνεργατικό κλίμα υλοποιήθηκε η ίδρυση του 1ου παραρτήματος της GAMA International στην Ευρώπη.
Τους τελευταίους μήνες ουσιαστική ήταν οι συμβολή των κ.κ. Τοζακίδη Ιωάννη από την Interamerican, Κατσιγιάννη Αθανάσιο από την ING, Νίνου Ιωάννη από τη Prime, Γεωργιάδη Λουκά από την Metlife, και της κας Λαμπαδιάρη Εβίτας από την International Life οι οποίοι σε πλαίσιο εθελοντισμού και συλλογικότητας , όπως άλλωστε πρεσβεύει η φιλοσοφία της GAMA International θα πλαισιώνουν τον κ. Πεφάνιο και τον πρόεδρο του ΠΣΣΑΣ σε κάθε δράση του GAMA Hellas.
Οι δύο μέχρι σήμερα επιτυχημένες ετήσιες ημερίδες με εισηγητές κορυφαίους ομιλητές από την GAMA International ήταν το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου, αλλά ταυτόχρονα ήταν και η απόδειξη για την συνεισφορά που θα έχει η ίδρυση του παραρτήματος στην κατάρτιση και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των στελεχών της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
Στόχος, πλέον, είναι η διεύρυνση της επιτροπής με εκπροσώπους όλων των ασφαλιστικών εταιριών καθώς και ανεξάρτητων εταιρειών διαμεσολάβησης με στόχο το GAMA Hellas να αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα στην διάδοση υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας για τα μέλη του.
Τα μέλη του GAMA Hellas θα απολαμβάνουν όλα τα οφέλη των μελών της GAMA International έχοντας ετήσια συνδρομή 174 δολάρια, σημαντικά μειωμένη σε σχέση με αυτή που ισχύει σήμερα (395 δολάρια) για όλα τα μέλη της παγκοσμίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης