Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Τρία νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικιών

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Τρία νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικιών
Στη δέσμη προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Dynamis Home
Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, με τη δέσμη προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Dynamis Home, παρέχει ασφαλιστική κάλυψη στα μέτρα του κάθε ενδιαφερομένου, είτε αυτός είναι ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής.
Πιο συγκεκριμένα, η δέσμη Dynamis Home αριθμεί τρία προγράμματα ασφάλισης κατοικιών, ενυπόθηκων και μη.
Ξεκινώντας από το βασικό πακέτο με την ονομασία Dynamis Home, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ασφαλίσει την περιουσία του έναντι των βασικών κινδύνων, επωφελούμενος από το εξαιρετικά οικονομικό ασφάλιστρο.
Το πρόγραμμα Dynamis Home Plus, που διατίθεται μόλις μερικές μέρες μόνο στην αγορά, είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο καλύψεων, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και την κάλυψη του σεισμού, με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο. Στη βασική ραχοκοκαλιά του προγράμματος, μπορούν να προστεθούν επιπρόσθετες καλύψεις, τις οποίες επιλέγει ο ασφαλιζόμενος, από πληθώρα διαθέσιμων προαιρετικών καλύψεων, τιμολογημένες στα κατώτατα επίπεδα κόστους της αγοράς. Έτσι, διαμορφώνει την ομπρέλα προστασίας της κατοικίας του, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
Τη δέσμη των προγραμμάτων ασφάλισης κατοικιών έρχεται να συμπληρώσει το πιο πλήρες πακέτο ασφάλισης κατοικίας, το Dynamis Home Full που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, σχεδόν από όλους τους πιθανούς κινδύνους.
Η αποζημίωση των ζημιών του κτιρίου γίνεται πάντα σε αξία καινούργιου, ενώ έχουμε προσπαθήσει όσο το δυνατό περισσότερο για να κάνουμε τους όρους των συμβολαίων, πιο απλούς και κατανοητούς από όλους.
Επίσης, διαθέτουμε προϊόντα ασφάλισης εξοχικών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων ενώ μπορούμε να προσαρμόσουμε τα συμβόλαια μας και τις παρεχόμενες καλύψεις τους, στις αποκλειστικές ανάγκες των ασφαλιζομένων μας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης