Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Eπέκταση των δραστηριοτήτων της στα παράλια της Κίνας σχεδιάζει η ΑΙG

Eπέκταση των δραστηριοτήτων της στα παράλια της Κίνας σχεδιάζει η ΑΙG
Η αμερικανική ασφαλιστική ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει διασυνοριακές υπηρεσίες
Απόβαση στην Κίνα ετοιμάζει η AIG, καθώς σχεδιάζει να ανοίξει υποκαταστήματα σε όλες σχεδόν τις παράκτιες επαρχίες της χώρας, ώστε να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση από πλευράς κινεζικών εταιρειών για υπερπόντια επέκταση.
Η αμερικανική ασφαλιστική ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει διασυνοριακές υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την παρουσία της στη χώρα με ασφάλειες εγχώριων πιστώσεων και αυτοκινήτου.
«Θα επιδιώξουμε ενεργά τη γεωγραφική επέκταση στην Κίνα από τις παράκτιες περιοχές στην ενδοχώρα, καθώς βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες στην αγορά μαζί με την οικονομική αναδιάρθρωση της χώρας» είπε ο Eric Zheng, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AIG Kίνας.
«Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το διεθνές μας δίκτυο για να υποστηρίξουμε την υπερπόντια επέκταση των κινεζικών εταιρειών» πρόσθεσε ο ίδιος και προέβλεψε ότι οι συνεργασίες με το εξωτερικό θα ευνοηθούν σημαντικά από τις ασφάλειες ευθύνης για ελαττωματικά προϊόντα, ευθύνης διευθυντικών στελεχών, εμπορικών πιστώσεων, συγχωνεύσεων και εξαγορών, καθώς και από τις καλύψεις για υπερπόντιες τουριστικές υπηρεσίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης