Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

AXA ART: Ανακοίνωσε δομικές αλλαγές με άμεση ισχύ

tags :
AXA ART: Ανακοίνωσε δομικές αλλαγές με άμεση ισχύ
Διαμόρφωσε τη δομή της ώστε να χωρίζεται σε 4 μεγάλες περιοχές, με 4 διαφορετικούς τοπικούς γενικούς διευθυντές
Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της για επέκταση σε νέες αγορές και ενίσχυση της προσφοράς καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, η AXA ART ανακοίνωσε ότι διαμορφώνει τη δομή της έτσι ώστε να χωρίζεται σε 4 μεγάλες περιοχές: Νότια-Δυτική Ευρώπη, Βόρεια Ευρώπη/Μέση Ανατολή/Ασία-Ειρηνικός Ωκεανός, Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη και Αμερική.
Παράλληλα, η ΑΧΑ ART ανακοίνωσε ότι ο global CEO της Kai Kuklinski αναλαμβάνει ο ίδιος την περιοχή της Κεντρικής-Ανατολικής Ευρώπης. Οι άλλοι τρεις τοπικοί CEOs θα είναι η Sylvie Gleises (Νότια-Δυτική Ευρώπη), ο Antony Osborn (Βόρεια Ευρώπη/Μέση Ανατολή/Ασία-Ειρηνικός Ωκεανός) και η Christiane Fischer (Αμερική).
Οι τέσσερις τοπικοί γενικοί διευθυντές θα υποστηρίζονται από τους ήδη ορισμένους διευθυντές/αντιπροσώπους κάθε χώρας, ενώ όλες οι παραπάνω αλλαγές ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου του 2015.
Η ΑΧΑ ΑRT παρέχει ειδικές καλύψεις σε ιδιωτικές και εταιρικές συλλογές, μουσεία, εκθέσεις, γκαλερί, συντηρητές, καλλιτέχνες και ιστορικά κτίρια στην αμερικανική ήπειρο, στην Ασία και στην Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης