Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η ERGO στοχεύει στην κορυφή της ελληνικής αγοράς για το 2015

tags :
Η ERGO στοχεύει στην κορυφή της ελληνικής αγοράς για το 2015
H Διοίκηση της ERGO δεξιώθηκε τους συνεργάτες και τα στελέχη του Ομίλου στην Ελλάδα με κεντρικό μήνυμα “Δημιουργούμε το μέλλον μας”
Η σημαντική ενίσχυση της παρουσίας του Ασφαλιστικού Ομίλου ERGO στην Ελλάδα με την επικείμενη ολοκλήρωση της εξαγοράς της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που παρέχει η ηγεσία του Ομίλου προς τις θυγατρικές του εταιρίες στην Ελλάδα και τη Διοίκησή τους, αποτελούν εγγύηση ασφάλειας, σιγουριάς και προοπτικής για τα στελέχη, τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της εταιρίας, όπως τόνισαν ανώτατα διοικητικά στελέχη της ERGO, στο πλαίσιο των εταιρικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό του νέου έτους.
Σε δύο εντυπωσιακές και κατάμεστες από προσκεκλημένους εκδηλώσεις σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η Διοίκηση της ERGO δεξιώθηκε τους συνεργάτες και τα στελέχη του Ομίλου στην Ελλάδα με αφορμή το νέο έτος και με κεντρικό μήνυμα “Δημιουργούμε το μέλλον μας”.
Την εκδήλωση της Αθήνας χαιρέτησε η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη, η οποία αναφέρθηκε σε γενικότερα θέματα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και στη συμβολή της ERGO στην αναπτυξιακή της πορεία.
Ο κ. Andreas Kleiner, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO International και ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO της ERGO Ελλάδος και Τουρκίας, στις ομιλίες τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα θετικά οικονομικά και παραγωγικά αποτελέσματα της ERGO στην Ελλάδα και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της.
Ειδικότερα, ο κ. Andreas Kleiner επεσήμανε: “Η επένδυσή μας σε έναν ασφαλιστικό οργανισμό με ισχυρό όνομα και μακρά παράδοση, όπως είναι η ΑΤΕ Ασφαλιστική, αντανακλά την μακροπρόθεσμη στρατηγική μας για την ελληνική ασφαλιστική αγορά καθώς και την εμπιστοσύνη μας στο μάνατζμεντ, στους εργαζόμενους και στους συνεργάτες της ERGO στην Ελλάδα. Η πίστη μας στην ικανότητα της εταιρίας να αναπτύσσεται και να πετυχαίνει στόχους σε αντίξοες συνθήκες παρέμεινε αμετακίνητη. Όλοι μας στην ERGO International, δεν είμαστε απλά πεπεισμένοι για τις δυνατότητες των εταιριών μας στην Ελλάδα και για την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού τους, αλλά είμαστε και αποφασισμένοι να επενδύσουμε περαιτέρω σε αυτά, ενισχύοντας τη θέση μας και τη δυναμική ανάπτυξής μας”.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο CEO της εταιρίας κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, σημειώνοντας ότι: “Η εστίασή μας στον πελάτη, στον άνθρωπο και στις ανάγκες του ήταν και παραμένει βασική μας αξία και πυξίδα. Είναι η κοινή παρακαταθήκη, που θα συνεχίσει να καθοδηγεί τη νέα διευρυμένη εταιρία μας, τη στρατηγική μας και τις δράσεις μας. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε με τους πελάτες μας σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη και στη διαφάνεια. Η κατανόηση της ανθρώπινης ανάγκης θα συνεχίσει να είναι το βασικό μας κίνητρο, για να δημιουργούμε προϊόντα και να προσφέρουμε λύσεις καινοτόμες, ξεκάθαρες, έντιμες”.
Ακόμη στις ομιλίες αναφέρθηκε ότι στο 2014, ο κύκλος εργασιών της ERGO αυξήθηκε κατά 3% και ο αριθμός των ασφαλιστηρίων παρουσίασε άνοδο κατά 22%, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο νέο Κανονισμό Πωλήσεων της εταιρίας, που φιλοδοξεί να αναδειχθεί στον ”ανταγωνιστικότερο της αγοράς”, όπως σχολίασαν συνεργάτες της εταιρίας, προσφέροντας ισχυρά κίνητρα, μεγάλη ευελιξία και υψηλές αμοιβές στους συνεργάτες της εταιρίας.
Τέλος, στις εκδηλώσεις βραβεύθηκαν οι διακριθέντες Συνεργάτες της εταιρίας κατά τη διάρκεια του 2014. Σε κλίμα που επιβεβαίωσε ότι, η ERGO είναι μια μεγάλη, ενιαία και εξαιρετικά δεμένη οικογένεια, που βλέπει με ικανοποίηση τα μέλη της να πληθαίνουν, να ευημερούν και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης, αναφέρθηκε στις σημαντικές παραγωγικές επιδόσεις του Δικτύου Συνεργατών και επιμελήθηκε τη βράβευσή τους, στο πρόσωπο αυτών που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις. Oι βραβεύσεις αφορούσαν συνεργάτες που βραβεύτηκαν Τιμητικά ή που συγκέντρωσαν τα χαρακτηριστικά των VIP και Διακεκριμένων Συνεργατών, αλλά και αυτών που βραβεύτηκαν για το Μεγάλο Χαρτοφυλάκιό τους, για τις Εξαιρετικές Επιδόσεις τους και την Παραγωγική Ανάπτυξή τους, ενώ απονεμήθηκαν και ειδικά βραβεία συνολικής προσφοράς σε δύο διοικητικούς υπαλλήλους για τις υπηρεσίες τους για περισσότερα από 30 έτη στην εταιρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης