Ασφαλιστικά Νέα

Ορίζων Ασφαλιστική: Εγκαινίασε νέο γραφείο πωλήσεων στην Κατερίνη

tags :
Ορίζων Ασφαλιστική: Εγκαινίασε νέο γραφείο πωλήσεων στην Κατερίνη
Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων
Η Ορίζων Ασφαλιστική προσηλωμένη στον στρατηγικό σχεδιασμό της για ορθολογική, σταδιακή και κερδοφόρα ανάπτυξη εγκαινίασε το νέο γραφείο πωλήσεών της στην πόλη της Κατερίνης, στην οδό Ειρήνης 31, παρουσία του Υπευθύνου Πωλήσεων & Μάρκετινγκ κου Αχή Χρήστου και του Υπεύθυνου Επιθεωρητή Πωλήσεων κου Παλαιολόγου Κωνσταντίνου.
Το γραφείο απαρτίζεται από έμπειρους και καταξιωμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της περιοχής και συγκεκριμένα την κα. Παπαδοπούλου Σούλα, κα. Ρίντου Κική, κο Μασούρα Δημήτριο και τον κο Τζίτζα Γεώργιο, που θα αναλάβουν την ανάπτυξη των εργασιών της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Πιερίας.
«Η κίνηση αυτή έχει ως σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας, καθώς και την διεύρυνση των ασφαλιστικών εργασιών της Εταιρείας στην περιφέρεια.
Η Ορίζων Ασφαλιστική είναι αισιόδοξη για την προοπτική ανάπτυξης του δικτύου της στην Βόρειο Ελλάδα, σχεδιάζει τις μελλοντικές της κινήσεις προσεκτικά και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο διαμεσολαβούντα να γνωρίσει την εταιρεία και τα πλεονεκτήματα της.
Η συγκεκριμένη περίοδος που διανύουμε, δίνει έναυσμα στους πραγματικούς επαγγελματίες του χώρου, να δραστηριοποιηθούν και να αυξήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, αποκτώντας σημαντικό μερίδιο της αγοράς.
Ευχόμαστε ολόψυχα στους συνεργάτες μας καλή αρχή, δύναμη και καλές πωλήσεις!», αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η εταιρεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης