Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική: Νέα γενιά προγραμμάτων περιουσίας και αστικής ευθύνης

tags :
ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική: Νέα γενιά προγραμμάτων περιουσίας και αστικής ευθύνης
Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας είναι να είναι πάντα κοντά στις σύγχρονες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της
Σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ουσιαστική προστασία, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουν τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ξενοδοχειακών μονάδων και Αστικής Ευθύνης της ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα τις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ουσιαστική προστασία, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουν τα νέα προγράμματα κατοικίας της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ασφαλιστικές τους ανάγκες. Τα νέα προγράμματα Blue Home, Dream Home, Gold Class & Ασφάλιση κατοικίας σε Α’ κίνδυνο, χαρακτηρίζονται από το πλήθος και τη χρησιμότητα των καλύψεων που παρέχουν, αλλά και από τις τιμές των ασφαλίστρων τους που είναι από τις ανταγωνιστικότερες στην αγορά.

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Με την ίδια φιλοσοφία σχεδιάστηκαν και τα δύο νέα προγράμματα Business Tailor & Business+ για την ασφάλιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Το Business Tailor, παρέχεται σε τέσσερα επίπεδα κάλυψης όπου κάθε πακέτο περιλαμβάνει τις καλύψεις του αμέσως προηγούμενου και επιπλέον τις δικές του, προσφέροντας πλήρη προστασία των περιουσιακών στοιχείων της επαγγελματικής στέγης και διασφαλίζοντας τα εισοδήματα και την επένδυση του επιχειρηματία. Το Business+, είναι ιδανικό για εκείνες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν απόλυτη προστασία, με 35 βασικές καλύψεις και δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών και κόστος ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.
Golden Zeus: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης Ξενοδοχείων, Ξενώνων & Ενοικιαζομένων Δωματίων από την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ασφαλιστικής κάλυψης κτιρίου και περιεχομένου ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, καθώς και την αστική ευθύνη του ξενοδόχου έναντι των πελατών. Ειδικότερα, το «Golden Zeus» καλύπτει τις εγκαταστάσεις έναντι κινδύνων από πυρκαγιά, σεισμό, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά αίτια, φυσικά φαινόμενα, εδαφικές μεταβολές, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, κλοπή και ζημιές από διάρρηξη ή ληστεία, δαπάνες αποκομιδής ερειπίων κ.ά., ενώ καλύψεις παρέχονται και για την αστική ευθύνη έναντι πελατών και επισκεπτών σχετικά με ζημιές και σωματικές βλάβες από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, τη χρήση πισίνας, τη δηλητηρίαση από κατανάλωση τροφίμων και ποτών, κ.ά.
Το Golden Zeus, ξεχωρίζει για την πληρότητα των καλύψεων και παροχών του όσο και για το ασυναγώνιστο κόστος των ασφαλίστρων του.

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ
Στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των προγραμμάτων ασφάλισης που απευθύνονται σε προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες και με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα Νέα Πακέτα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης.
Αντικαθιστούμε τα υφιστάμενα πακέτα Αστικής Ευθύνης με 8 νέα πακέτα, εμπλουτισμένα με πλήθος βασικών και προαιρετικών καλύψεων. Συγκεκριμένα:
1. Αστική Ευθύνη Εστιατορίων-Καφέ
2. Αστική Ευθύνη Καταστημάτων-Γραφείων
3. Αστική Ευθύνη Ξενοδοχείων-Ενοικιαζομένων Δωματίων
4. Αστική Ευθύνη Εκπαιδευτηρίων-Φροντιστηρίων
5. Αστική Ευθύνη Γυμναστηρίων & Ινστιτούτων Αισθητικής
6. Αστική Ευθύνη Διαχειριστή πολυκατοικίας
7. Αστική Ευθύνη Ιδιώτη-Οικογενειάρχη
8. Αστική Ευθύνη Εργολάβων από εργασίες ανέγερσης οικοδομών
Τα ασφάλιστρα των παραπάνω προγραμμάτων είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, ώστε να έχετε τη δυνατότητα ανάπτυξης των εργασιών σας σε ένα από τους πιο ανερχόμενους κλάδους.
Με αφορμή την προώθηση των νέων προγραμμάτων ο Εμπορικός Διευθυντής της ΟΡΙΖΩΝ Κος. Χρήστος Αχής σημειώνει ότι «πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας είναι να είμαστε πάντα κοντά στις σύγχρονες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, συνδυάζοντας ουσιαστικές καλύψεις και ανταγωνιστική τιμή. Τα νέα προγράμματα για την ασφάλιση κατοικίας, μικρομεσαίων επιχειρήσεων , ξενοδοχειακών μονάδων και Αστικής Ευθύνης , σχεδιάστηκαν με μοναδικό σκοπό οι ασφαλισμένοι μας να είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι και οι συνεργάτες-διαμεσολαβητές να έχουν στα χέρια τους σύγχρονα και ανταγωνιστικά προϊόντα, ώστε να αναπτύσσουν τις εργασίες τους σε κλάδους, εκτός αυτοκινήτου, που οι πελάτες τους θα καταλάβουν την πραγματική Αξία και Γνώση του ασφαλιστή».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης