Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

International Life: Ο κύκλος ζωής σύντομα θα ολοκληρωθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους

tags :
International Life: Ο κύκλος ζωής σύντομα θα ολοκληρωθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους
«Με σημαντικούς στρατηγικούς εταίρους θα χτίσουμε μία νέα εταιρία πωλήσεων ικανή να εξυπηρετήσει κάθε ασφαλιστική ανάγκη», αναφέρει ο πρόεδρος του Ομίλου International Life
«Κάθε τέλος μια νέα αρχή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η International Life, με αφορμή την τοποθέτηση Ασφαλιστικού Διαχειριστή και συγκεκριμένα τον κ. Ιωάννη Περιστέρη, ο οποίος αναλαμβάνει τη διοίκηση της Εταιρείας Ιnternational Life σε αντικατάσταση του Διοικητικού της Συμβουλίου, απο το οποίο αφαιρούνται όλες οι εκτελεστικές αρμοδιότητες των μελών του.
Όπως επισημαίνεται ότι «ο κύκλος ζωής της σύντομα θα ολοκληρωθεί με τους καλύτερους δυνατούς αλλά και πρωτότυπους όρους για όλους μας και με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες για το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς».
«Μετά από 60 χρόνια ένδοξης παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας ολοκληρώνεται με την αξιοπρέπεια και το ήθος που αρμόζει σε μια εταιρεία όπως η δική μας, με συνεπή και μακροχρόνια προσφορά στην ασφαλιστική ιστορία της χώρας.
Μετά τα γεγονότα που επηρέασαν σημαντικά τις εταιρίες μας και οδήγησαν σε απαξίωση των επενδύσεων των εταιριών μας στη χώρα, εδώ και δύο χρόνια καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε στον μέγιστο βαθμό όλους εσάς, τη μεγάλη οικογένεια της International Life, τους εργαζόμενους εντός και εκτός των κεντρικών γραφείων και τους ασφαλισμένους μας.
Σε όλο αυτό το διάστημα, η συνεργασία σας και η στήριξη σας ήταν καθοριστικής σημασίας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν ο Φωκίων Μπράβος (πρόεδρος του Ομίλου International Life) και Γιάννης Μπράβος (διευθύνων σύμβουλος).
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, επίσης, ότι:«Καταφέραμε να διασφαλίσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τους ασφαλισμένους μεταφέροντας το μεγαλύτερο μέρος αυτών σε άλλες εταιρίες αφιλοκερδώς ή και με ζημιά μας, για να διατηρηθούν αυτά τα χαρτοφυλάκια που είναι το σημείο στήριξης των συνεργατών μας».
Γίνεται, επίσης, αναφορά σε νέες πρωτοβουλίες:«Με σημαντικούς στρατηγικούς εταίρους τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρίες της ασφαλιστικής αγοράς θα συνεχίσουμε την πορεία μας χτίζοντας κάτι νέο, μία εταιρία πωλήσεων ικανή να εξυπηρετήσει κάθε ασφαλιστική ανάγκη των πελατών μας.
Όχι μία απλή Μεσιτική Εταιρία, αλλά μία Εταιρία Πωλήσεων-πρότυπο στην ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με όραμα, καινοτομίες, πρωτότυπες λύσεις και υψηλούς στόχους. Γιατί για εμάς, όπως και για εσάς, το τέλος σημαίνει μία νέα αρχή, μία καλύτερη αρχή», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης