Ασφαλιστικά Νέα

Ορίζων Ασφαλιστική: Νέος κανονισμός πωλήσεων και βελτιωμένο τιμολόγιο αυτοκινήτου

tags :
Ορίζων Ασφαλιστική: Νέος κανονισμός πωλήσεων και βελτιωμένο τιμολόγιο αυτοκινήτου
Νέα βελτιωμένα ασφάλιστρα σε συγκεκριμένες ιπποδυνάμεις, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας
Για το νέο Κανονισμό Πωλήσεων της εταιρίας, ο οποίος θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2017 καθώς και για τις βελτιώσεις τιμολογίου αυτοκινήτων ενημερώνει το παραγωγικό της δίκτυο η  ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
O νέος κανονισμός πωλήσεων για το 2017, με ιδιαίτερα ισχυρά κίνητρα, που επιτρέπουν την ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών και επιβραβεύουν τη διατήρηση και την αύξηση των εργασιών, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
- Νέο Bonus Αύξησης Παραγωγής λοιπών κλάδων (Περιουσίας, Αστικής Ευθύνης, Γενικών Ατυχημάτων, Σκαφών Αναψυχής κλπ.), που προβλέπει Bonus από 1% έως 2% (ανάλογα το ύψος της νέας παραγωγής), ενώ σε περίπτωση που η διάρθρωση του χαρτοφυλακίου είναι 75% κλάδος περιουσίας και 25% λοιποί κλάδοι (εκτός αυτοκινήτου) το Bonus αυξάνεται σε 2% έως 3%.
- Νέο Bonus αύξησης παραγωγής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που προβλέπει ότι σε περίπτωση που ο συνεργάτης πραγματοποιήσει μέσα στο χρόνο 75 νέα συμβόλαια κερδίζει ένα Tablet.
- Αναφορικά με τον Κλάδο Αυτοκινήτου παραμένουν τo Bonus Αύξησης Παραγωγής που προβλέπει Bonus από 2% έως 3% & το Bonus Καλού Δείκτη Ζημιών που προβλέπει Bonus από 1% έως 4%.
Περαιτέρω, στο πλαίσιο διαμόρφωσης ενός ακόμη πιο ευέλικτου και ανταγωνιστικού τιμολογίου αυτοκινήτων, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική με βάση την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων ανά χρήση οχήματος και γεωγραφική περιοχή, πραγματοποίησε τις παρακάτω βελτιώσεις:
A.    Νέα βελτιωμένα ασφάλιστρα σε συγκεκριμένες ιπποδυνάμεις, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, σε ΕΙΧ, ΦΙΧ, ΦΙΧ Αγροτικό, Γεωργικούς Ελκυστήρες και Μηχανήματα  Έργου του βασικού πακέτου κάθε χρήσης.  
B.    Προσθήκες εκπτώσεων
- Η έκπτωση για ετήσια συμβόλαια από 5% γίνεται 10% (ΕΙΧ, ΦΙΧ, ΦΙΧ Αγροτικό).
- Νέα έκπτωση για νέα οχήματα ηλικίας έως 4 ετών στις χρήσεις ΕΙΧ, ΦΙΧ, ΦΙΧ ΑΓΡΟΤΙΚΟ 3%.
- Όλες οι νέες και υφιστάμενες εκπτώσεις του κλάδου αυτοκινήτου μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους με μέγιστο ποσοστό 20%, σε αντίθεση με σήμερα που το μέγιστο ποσοστό είναι 15%.
- Η έκπτωση ομαδικής ασφάλισης 5% πλέον παρέχεται και στις χρήσεις ΦΙΧ, ΦΙΧ Ρ2 ΚΑΙ ΦΙΧ Ρ4.
Οι παραπάνω μεταβολές έχουν προκύψει ύστερα από την συνολική ανάλυση του χαρτοφυλακίου μας και με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων μας προς τους ασφαλιζόμενους και τους συνεργάτες μας.
Το σύνολο των διαφοροποιήσεων αυτών έχει ήδη ενσωματωθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή Agent Print.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης