Ασφαλιστικά Νέα

O Όμιλος Eurolife ERB βραβεύει το δίκτυο συνεργατών

tags :
O Όμιλος Eurolife ERB βραβεύει το δίκτυο συνεργατών
Σημαντικές αυξήσεις σε παραγωγή ασφαλίστρων και τζίρο οδήγησαν τον Όμιλο στις κορυφαίες θέσεις 
Με μια πανηγυρική τελετή βράβευσης των νικητών ολοκληρώθηκε χθες ο διαγωνισμός πωλήσεων του δικτύου συνεργατών του Ομίλου Eurolife ERB για το 2016.
Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που αποτελεί πλέον θεσμό και πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά, επιβραβεύοντας και ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών του Ομίλου.
Το 2016 αποτέλεσε μια εξαιρετική χρονιά για τον Όμιλο και η συνεισφορά του δικτύου συνεργατών ήταν καθοριστική. Η παραγωγή νέων ασφαλίστρων κινήθηκε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα καταγράφοντας αύξηση +121% στις κατηγορίες Ζωής/Υγείας και +152% στο Αυτοκίνητο. Ο τζίρος κινήθηκε σε εξίσου υψηλά επίπεδα σημειώνοντας αύξηση +31% στην Ζωή/ Υγεία, + 34% στο Αυτοκίνητο και +10% στα συμβόλαια πυρός.
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πωλήσεων της Eurolife ERB ξεχωρίζει καθώς είναι ο μοναδικός που προσφέρει ως έπαθλο στους νικητές σύγχρονα αυτοκίνητα πόλης για ευκολία και ευελιξία στις μετακινήσεις, πάντα με το λογότυπο της Eurolife.
Στην φετινή βράβευση δόθηκαν 11 αυτοκίνητα, ενώ λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα θετική απήχηση των προηγούμενων διαγωνισμών, υπήρχαν δύο βασικές αλλαγές:
•    Τρία από τα αυτοκίνητα που προσφέρθηκαν ήταν Mercedes A-Class προκειμένου να επιβραβευτεί ακόμη περισσότερο η προσπάθεια των πρώτων επιτυχόντων. Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ήταν Toyota Aygo.
•    Δόθηκε η δυνατότητα στους πέντε πρώτους συνεργάτες στον Κλάδο Ζωής, να κερδίσουν με συγκεκριμένες προϋποθέσεις ένα ακόμη αυτοκίνητο, λαμβάνοντας υπόψη και τα αποτελέσματα των Γενικών Ασφαλίσεων
Στην τελετή βράβευσης, ανακοινώθηκε και ο νέος διαγωνισμός πωλήσεων του 2017, με έπαθλο τη χρήση των αυτοκινήτων Eurolife.
Τους φετινούς νικητές βράβευσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Eurolife ERB κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, παρουσία στελεχών της  Εταιρείας. Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, κ. Ν. Δελένδας δήλωσε σχετικά: «Σε μια εξαιρετική χρονιά για τον Όμιλο, το δίκτυο συνεργατών μας συνεισέφερε σημαντικά σε όλες τις κατηγορίες. Οι άνθρωποί μας αποτελούν άλλωστε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της αξίας μας και της πορείας μας προς την κορυφή. Για το 2017 ο Όμιλος προχωρεί σε επανασχεδιασμό και βελτίωση των προγραμμάτων του και ενίσχυση των προϊοντικών κατηγοριών, αναλαμβάνοντας παράλληλα πολλαπλές πρωτοβουλίες καινοτομίας σε υπηρεσίες, προς όφελος των συνεργατών και των πελατών μας. Σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε δίπλα μας το ευρύ δίκτυο των συνεργατών μας οι οποίοι επιβεβαιώνουν καθημερινά τη δέσμευσή τους για την περαιτέρω ανάπτυξη της Eurolife ERB.»
Οι νικητές του διαγωνισμού για το 2016 είναι :
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΗΣ
1.    3P LIFE INSURANCE ADVISORS
2.    VICTORY PROMISE A.E
3.    ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ Α.Ε
4.    ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
5.    ΣΕΪΦ ΠΛΑΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΣΩΝ Α.Ε
6.    LIFE PLAN E.E

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

1.    ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΟΕ
2.    MONEY MARKET A.E
3.    Κ. & X ΚΑΡΥΠΙΔΗ Ο.Ε
4.    ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ Α.Ε

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
1.    ΠΑΠΑΔΑΚΗ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ M

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης