Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Οδηγούμε το νέο Honda Civic Tourer με τον πετρελαιοκινητήρα i-DTEC

tags :
Οδηγούμε το νέο Honda Civic Tourer με τον πετρελαιοκινητήρα i-DTEC
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε την διάθεση της Tourer εκδοχής του Civic με τιμή πώλησης από 22.770€ (με απόσυρση)
Με τον εξαιρετικό πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC και σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού η Tourer (δηλ. βάγκον) εκδοχή του Civic διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμές πώλησης που ξεκινούν από 22.770€ (24.200€ δίχως απόσυρση) στην έκδοση Comfort που λόγω της εκπομπής CO2 κάτω από τα 100 γρ./χλμ. δεν επιβαρύνεται από τέλη κυκλοφορίας.
Η επόμενη έκδοση Sport κοστίζει 25.520€ (26.950€ δίχως απόσυρση) και στον ήδη υπερπλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης προσφέρει διάφορα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, όπως το σύστημα πίσω ανάρτησης με ενεργά αμορτισέρ (Adaptive Damper System) με τρία προγράμματα ρύθμισης.
Στο σημείο αυτό να πούμε πως στην πρώτη μας σύντομη οδηγική επαφή με το Civic Tourer τα πρώτα σχόλια είναι μόνο κολακευτικά καθώς ο επιπλέον όγκος δεν επηρεάζει τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Civic (βασίζεται στο ίδιο σασί με το πεντάθυρο με ελαφρώς πιο σφιχτή ανάρτηση) με εξαιρετικό κράτημα και άνετες μετακινήσεις. (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης